Риба літаюча Air Swimmers Акула

КОД ТОВАРУ: 101420
  • Риба літаюча Air Swimmers Акула
Риба літаюча Air Swimmers Акула
Тип риби: літаюча. Довжина риби: 1,45 м. Висота риби: 0,92 м. Матеріал: нейлон. Радіус дії пульта: 12 м. Газ (наповнювач): гелій. Харчування ДУ: батарейки 3хААА. Комплектація: Керуючий механізм c радіо-передавачем. Пульт дистанційного керування (для роботи необхідні 3 батарейки ААА (міні-пальчикові). Кріпильні матеріали. Пластичний вантаж. Інструкція.
Air Swimmers
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
365 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 49 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
A-1236
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Риба літаюча Air Swimmers Акула - іграшка на дистанційному управлінні. Пластика її рухів дуже багата: вона здатна махати хвостом і плавниками, пірнати, спливати і розвертатися. Ця незвичайна риба принесе багато задоволення і дорослим, і дітям. Запускати рибу слід тільки в приміщенні, так як на вулиці можна втратити контроль над нею. Збирання та налагодження літаючої риби не складе труднощів, так як в комплекті з нею є докладна призначена для користувача інструкція.
Риба літаюча Air Swimmers Акула - одна з найпрекрасніших іграшок нашого часу.
Вона являє собою кулю наповнений гелієм, всередині якого встановлено датчик - гіроскоп, який дозволяє залишатися їй на плаву. На пульті управління знаходяться два важелі - перший відповідає за управління плавниками, другий - за нахил. Управління рибою не вимагає спеціальних навичок і здійснюється дуже просто. Згодом гелій може випаровуватися. Якщо рибка трохи здулася, її можна поддуть самостійно через довгу трубочку (підійде пластикова трубка для коктейлів, як в Макдоналсе). Іноді, через 5-10 днів, рибку, можливо, знадобитися дозаправить. Це можна зробити в будь-якій точці з продажу повітряних кульок, оснащеної газовим балоном.

Особливості риби:
- управляється дистанційно;
- простий у використанні пульт управління;
- запускається тільки в приміщенні;
- пірнає / спливає / розгортається;
- складання риби не вимагає спеціальних навичок;
- легко закачується;
- чудовий дизайн;
- не любить холодного повітря і вітру;
- комплектується докладною інструкцією.

Риба літаюча Air Swimmers Акула - одна з найпрекрасніших іграшок!

Характеристики:
Тип риби: літаюча.
Довжина риби: 1,45 м.
Висота риби: 0,92 м.
Матеріал: нейлон.
Радіус дії пульта: 12 м.
Газ (наповнювач): гелій.
Харчування ДУ: батарейки 3хААА.
Комплектація: керуючий механізм c радіо-передавачем, пульт дистанційного керування (для роботи необхідні 3 батарейки ААА (міні-пальчикові), кріпильні матеріали, пластичний вантаж, інструкція.

Виробник: Air Swimmers (Китай).



Риба літаюча Air Swimmers Акула купити за вигідною ціною 365 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Радиоуправляемые игрушки таких виробників, як наприклад: Air Swimmers в магазині terrasport.ua

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Риба літаюча Air Swimmers Акула"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Риба літаюча Air Swimmers Акула буде Вашим першим кроком. В « Радіокеровані іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Радіокеровані іграшки здивує Вас своєю якістю. Птах на радіокеруванні E-Flight зелений папуга , Птах на радіокеруванні E-Flight зелений папуга і Птах на радіокеруванні E-Flight зелений папуга від знаменитих світових виробників 5041 Ви знайдете в нашому розділі Радіокеровані іграшки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Радіокеровані іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн