Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030)

КОД ТОВАРУ: 238741
  • Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030)
  • Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030) - Фото №2
Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030)
Пол: універсальні; Вид спорту: бодібілдинг / фітнес; Розмір: L; Колір чорний; Застібка: липучка; Матеріал: замша / синтетика.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
424 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L, XL, XXL
Матеріал
Штучна / синтетична шкіра (шкірзам)
Належність
Унісекс
Матеріал
Замша
АРТИКУЛ
GPW-2030
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030) - спеціально створені для занять фітнесу та бодібілдингу. Рукавички відносяться до розряду тренувальних і захищають шкіру на долонях спортсмена при виконанні вправ на підняття великих ваг. Рукавички виготовлені з поєднання натуральної шкіри і високоякісної синтетики. Шкіра перешкоджає ковзанню снарядів і сприяє здійсненню ще більшого зчеплення. Завдяки цьому скорочується кількість різноманітних травм і розтягувань, в області кистей рук і зап'ясть. Для міцної фіксації на кисті руки на рукавичках розташована застібка ремінець на липучці, з її допомогою рукавички надійно фіксуються. Виготовлені тренувальні рукавички по запатентованій системі Stein про анатомічну пошитті виробів, завдяки якій рукавички щільно прилягають до кистей рук і забезпечують безпечних обхват снаряда. Тренувальні рукавички можуть використовувати як жінки, так і чоловіки.

особливості:

  • застібка-ремінець на липучці на тильній стороні долоні;
  • м'яка долоня;
  • посилена шкіра;
  • короткі обрізані пальці;
  • подвійний шов.

Характеристики:
Пол: універсальні;
Вид спорту: бодібілдинг / фітнес;
Розмір: L;
Колір: чорний;
Застібка: липучка;
Матеріал: замша / синтетика.

Виробник: Stein (Німеччина).
Торгова марка Stein почала свою діяльність в Німеччині, на початковому етапі спеціалізувалася на виробництві товарів виключно для місцевого ринку, але з часів вийшла на світовий рівень. На сьогоднішній день компанія Stein реалізує свою продукцію більш ніж в 50 країнах по всьому світу. Обличчям компанії виступають спортсмени з всесвітньо відомими іменами. У торговельній лінійці компанії представлені різні товари для активного відпочинку, і спорту.


Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030) вибрати за доступною вартості 424 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Перчатки для MMA таких брендів, як наприклад: Stein в каталозі магазина Terrasport
Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030) Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для MMA

Давно хотіли зайнятися спортом? Рукавички тренувальні Stein Columbu (GPW-2030) - це Ваш перший крок. В « Рукавички для MMA » є все, що знадобиться спортсмену. Рукавички для MMA здивує Вас своєю оригінальністю. Перчатки тренировочные Adidas WTF - L , Перчатки тренировочные Adidas WTF - L і Перчатки тренировочные Adidas WTF - L від кращих світових виробників 774 Ви можете знайти в нашій категорії Рукавички для MMA . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Рукавички для MMA . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн