Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black)

КОД ТОВАРУ: 375675
  • Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black)
  • Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №2
  • Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №3
  • Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №4
  • Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №5
  • Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №6
  • Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №7
  • Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №8
Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black)
Рукавички Hayabusa T3 MMA Ідеально підходять для бою, спарингу або відпрацювання ударів. Смороду створені для спортсменів усіх рівнів и станут пріємнім ДОПОВНЕННЯ Колекції Боксерський спорядження. Зігнута конструкція допомагає Зменшити стомлений рук во время спарингу або змагань, а застібка Dual-X НЕ має Собі рівніх при стабілізації руки та зап'ястя. Дизайн Hayabusa Y-Volar Забезпечує кращий стабільність и контроль чим стандартна MMA рукавичка. Послідовне прилягання, Пожалуйста надійно зафіксовано на руці, незважаючі на удари. Пінній куля поглінає Вплив, розсіює Енергію удару и Одразу Забезпечує Готовність до следующего удару. Ультраміцне Зовнішнє покриття стійке до розтріскування, стирання та розрівів. Рукавички довговічні, створені вітрімуваті удар за ударом Рукавички Зроблено Майстерня, пріділено Рамус деталей. Рукавички настолько ж міцні та пружні, як спортсмени, Які ними корістуються.
Hayabusa
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 030 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 405 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
HB_T3_MMA_Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички Hayabusa T3 MMA ідеально підходять для бою, спарингу або відпрацювання ударів. Вони створені для спортсменів всіх рівнів і стануть приємним доповненням колекції боксерського спорядження. Зігнута конструкція допомагає зменшити втому рук під час спарингу або змагань, а застібка Dual-X не має собі рівних при стабілізації руки і зап'ястя. Дизайн Hayabusa Y-Volar забезпечує кращу стабільність і контроль ніж стандартна MMA рукавичка. Послідовне прилягання, яке надійно зафіксовано на руці, незважаючи на удари. Пінний шар поглинає вплив, розсіює енергію удару і відразу забезпечує готовність до наступного удару. Ультраміцне зовнішнє покриття стійке до розтріскування, стирання і розривів. Рукавички довговічні, створені витримувати удар за ударом, рукавички зроблені майстерно, приділено увагу деталям. Рукавички настільки ж міцні і пружні, як спортсмени, які ними користуються.

Характеристики:

  • Розмір: M, L, XL
  • Гарантія: 14 днів
  • Колір чорний

Виробник: Hayabusa


Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) купити за вигідною ціною 3 030 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Перчатки для MMA таких торгових марок, як наприклад: Hayabusa в інтернет-магазині Терраспорт
Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №2 Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №3 Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №4 Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №5 Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №6 Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №7 Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для MMA

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавички для MMA Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_MMA_Black) буде Вашим першим кроком. В « Рукавички для MMA » є все, що необхідно спортсмену. Рукавички для MMA здивує Вас своєю якістю. Перчатки без пальцев кожаные Velo V-power - L , Перчатки без пальцев кожаные Velo V-power - L і Перчатки без пальцев кожаные Velo V-power - L від знаменитих світових виробників 774 Ви знайдете в нашому розділі Рукавички для MMA . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Рукавички для MMA . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн