Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні

КОД ТОВАРУ: 503442
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні - Фото №2
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні - Фото №3
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні - Фото №4
  • Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні - Фото №5
Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні
Рукавички PowerPlay призначені для захисту долонь. Забезпечують стабільність при інтенсивних рухах, захищають руки від розтягнень, запобігають ризику травмувань під час вправ. ЗАХИСТ ДОЛОНІ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ РУКИ - Наші рукавички для тренувань мають прокладку для амортизації та неслизькі матеріали на внутрішній стороні долоні. Амортизують вплив спортивного спорядження, покращують і зміцнюють хват та запобігають утворенню мозолів.  ВИСОКА ЯКІСТЬ ТА УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН - Виготовлені з легкої, міцної тканини, що дихає. Пори в рукавичці забезпечують вентиляцію, що зменшує потовиділення під час інтенсивних тренувань, зберігають ваші руки сухими. М’яка конструкція "рушника" на тильній стороні великого пальця допомагає швидко витерти піт під час тренування. Петлі на кінчиках пальців призначені для легкого зняття. ДИЗАЙН ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО СПОРТУ ЧИ ДІЯЛЬНОСТІ - Ідеально підходить для тренажерного залу. Рукавички для тренувань підходять для чоловіків, жінок та підлітків. Їх використовують у важкій атлетиці, для підтягувань, фізичних вправ, фітнесу, тренажерного залу, кросфіту, їзди на велосипеді, тенісу, веслування, загальних тренувань або для виконання важкої роботи. Наші рукавички - хороший вибір. ЗРУЧНІ ДЛЯ НОСІННЯ: регульований манжет забезпечує комфортну посадку. Довжина ? пальця покращує контакт із грифом штанги, гантелями та ін. Подвійний шов підвищує довговічність. ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ РОЗМІРУ - Який розмір підходить саме вам? Просто виміряйте окружність долоні нижче кісточок пальців і над великим пальцем і знайдіть відповідний розмір у РОЗМІРНІЙ таблиці. Хоча наші рукавички можна прати в пральній машині в мішку для білизни, ми рекомендуємо прати вручну. Замочіть їх у мильній воді, промийте і викладіть сушитися. Не мийте гарячою водою з відбілювачем, щоб уникнути деформації форми, зміни кольору або склеювання. Характеристики:КолірЧорнийМатериалНеопренПризначенняДля фітнесуРозмірS, M, L, XLТермін придатностіне обмеженийТипРукавички
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
424 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
АРТИКУЛ
PP_9076_Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички PowerPlay призначені для захисту долонь. Забезпечують стабільність при інтенсивних рухах, захищають руки від розтягнень, запобігають ризику травмувань під час вправ.

  • ЗАХИСТ ДОЛОНІ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ РУКИ - Наші рукавички для тренувань мають прокладку для амортизації та неслизькі матеріали на внутрішній стороні долоні. Амортизують вплив спортивного спорядження, покращують і зміцнюють хват та запобігають утворенню мозолів. 
  • ВИСОКА ЯКІСТЬ ТА УНІКАЛЬНИЙ ДИЗАЙН - Виготовлені з легкої, міцної тканини, що дихає. Пори в рукавичці забезпечують вентиляцію, що зменшує потовиділення під час інтенсивних тренувань, зберігають ваші руки сухими. М’яка конструкція "рушника" на тильній стороні великого пальця допомагає швидко витерти піт під час тренування. Петлі на кінчиках пальців призначені для легкого зняття.
  • ДИЗАЙН ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО СПОРТУ ЧИ ДІЯЛЬНОСТІ - Ідеально підходить для тренажерного залу. Рукавички для тренувань підходять для чоловіків, жінок та підлітків. Їх використовують у важкій атлетиці, для підтягувань, фізичних вправ, фітнесу, тренажерного залу, кросфіту, їзди на велосипеді, тенісу, веслування, загальних тренувань або для виконання важкої роботи. Наші рукавички - хороший вибір.
  • ЗРУЧНІ ДЛЯ НОСІННЯ: регульований манжет забезпечує комфортну посадку. Довжина ? пальця покращує контакт із грифом штанги, гантелями та ін.
  • Подвійний шов підвищує довговічність.
  • ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ РОЗМІРУ - Який розмір підходить саме вам? Просто виміряйте окружність долоні нижче кісточок пальців і над великим пальцем і знайдіть відповідний розмір у РОЗМІРНІЙ таблиці. Хоча наші рукавички можна прати в пральній машині в мішку для білизни, ми рекомендуємо прати вручну. Замочіть їх у мильній воді, промийте і викладіть сушитися. Не мийте гарячою водою з відбілювачем, щоб уникнути деформації форми, зміни кольору або склеювання.

Характеристики:

  • КолірЧорний
  • МатериалНеопрен
  • ПризначенняДля фітнесу
  • РозмірS, M, L, XL
  • Термін придатностіне обмежений
  • ТипРукавички

Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні підібрати і купити за реальною ціною 424 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Перчатки для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в електронному магазині Terra Sport
Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні - Фото №2 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні - Фото №3 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні - Фото №4 Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рукавички для фітнесу

Давно хочете зайнятися фігурою? Рукавички для фітнесу PowerPlay 9076 Perfect Grip Чорні допоможе почати легко. В « Рукавички для фітнесу » є все, що Вам знадобиться. Рукавички для фітнесу обрадує Вас своєю надійністю. Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1064 F - L , Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1064 F - L і Перчатки для фитнеса PowerPlay Mens 1064 F - L від кращих світових постачальників 1369 Ви зможете знайти в нашій лінійці Рукавички для фітнесу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Рукавички для фітнесу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн