Ручка канатна Inter Atletika М13-16

КОД ТОВАРУ: 105852
  • Ручка канатна Inter Atletika М13-16
  • Ручка канатна Inter Atletika М13-16 - Фото №2
Ручка канатна Inter Atletika М13-16
Матеріали: гума, полімер. Вид застосування: силові тренажери. Колір чорний. Кількість ручок: 2. Тип: професійна. Особливості: Оригінальний вигляд. Сумісність з тросовим тренажером. Зручний хват, нековзне покриття. Пластикові фіксатори.
Интер Атлетика
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 144 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 153 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
M13-16
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ручка канатна Inter Atletika М13-16 - модель, яка розроблена для тренування тяги, м'язів спини і рук. Ручка хапається двома руками, має фіксатори на кінцях, щоб руки спортсмена не зісковзували під час вправ. Канат виконаний з міцних матеріалів, він має гумове покриття, яке не ковзає, зручну товщину і не розтягується з часом. Ручка витримує великі навантаження.

особливості:

·          Оригінальний вигляд;

·          Сумісність з тросовим тренажером;

·          Зручний хват, нековзне покриття;

·          Пластикові фіксатори.

Характеристики:

  матеріали: гума, полімер;

  Вид застосування: силові тренажери;

  Колір: чорний;

  Кількість ручок: 2;

  Тип: професійна.

 

Виробник: Inter Atletika (Україна).

Товари виготовляються в Україні і відповідають всім стандартам якості. Тренажери та аксесуари для спорту розроблені з урахуванням потреби спортсменів і анатомічних особливостей тіла. Устаткування виходить надійним і безпечним. Воно підходить як для домашнього використання, так і для постановки в спортзалах. Продукція має міжнародні сертифікати якості і схвалення з боку федерацій спорту багатьох країн.




Ручка канатна Inter Atletika М13-16 підібрати і купити за реальною ціною 1 144 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Ручки, тяги и грифы для силовых тренажеров таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в електронному магазині Terra Sport
Ручка канатна Inter Atletika М13-16 Ручка канатна Inter Atletika М13-16 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ручка канатна Inter Atletika М13-16"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів

Давно хочете зайнятися фігурою? Ручка канатна Inter Atletika М13-16 допоможе почати легко. В « Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів » є все, що Вам знадобиться. Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів обрадує Вас своєю надійністю. Манжета для тяги PowerPlay 4334 (PP_4334_Black) , Манжета для тяги PowerPlay 4334 (PP_4334_Black) і Манжета для тяги PowerPlay 4334 (PP_4334_Black) від кращих світових постачальників 5102 Ви зможете знайти в нашій лінійці Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн