Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078)

КОД ТОВАРУ: 245900
  • Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078)
  • Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078) - Фото №2
  • Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078) - Фото №3
Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078)
Тип: для м'язів рук; Матеріал: хромований метал; Матеріал ручок: хромований метал з рискою; Розмір: 50х3х3 см; Вага: 1 кг; Колір: сріблястий; Гарантія: 14 днів; Виробник: Power System (Чехія).
Power System
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
616 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 82 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
PS_4078
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078) - обов'язкове спорядження для будь-якого грузоблочних тренажера. Тяга ідеально підходить для розвитку зовнішнього і внутрішнього пучка м'язів, тому що має гриф довжиною в 50 см, що дозволяє використовувати її на блочному тренажері як з вузьким, так і широким хватом. Конструкція виготовлена з якісної хромованою нержавіючої сталі, з ручками виконаними з дрібними насічками, для більш зручного використання. Усередині ручки є обертовий шарнір для виконання безперервних рухів.


особливості:

  •   використовується для вертикальної тяги, з обертовим підвісом;
  • призначена для виконання тягових вправ на тросових тренажерах;
  • обертається шарнір в центрі забезпечує безперервність рухів;
  • хромована нержавіюча сталь;
  • ручки хромовані з рискою.


Характеристики:
Тип:
для м'язів рук;
Матеріал: хромований метал;
Матеріал ручок: хромований метал з рискою;
Розмір: 50х3х3 см;
Вага: 1 кг;
Колір: сріблястий;
Гарантія:
14 днів.


Виробник: Power System (Чехія).
Power System - відомий бренд по виробництву спортивного обладнання, екіпіровки, а також аксесуарів для спорту. Компанія відома у всьому світі і займає міцну позицію серед конкурентів. Спортивне спорядження Чеської торгової марки відрізняється функціональністю і можливістю використання товарів у всіх випадках життя. Мега великий асортимент торгової марки включає в себе рукавички, налокітники, еспандери, ремені, скакалки, шорти для схуднення, що підтримують пояса, обмотки, фітнес аксесуари і т.д .. Головним завданням компанії протягом багатьох років є створення продукції професійного рівня.


Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078) купити за вигідною ціною 616 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ручки, тяги и грифы для силовых тренажеров таких виробників, як наприклад: Power System в магазині terrasport.ua
Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078) Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078) - Фото №2 Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів

Давно мрієте зайнятися спортом? Ручка для тяги пряма Power System Triceps Bar (PS-4078) буде Вашим першим кроком. В « Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів » є все, що необхідно спортсмену. Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів здивує Вас своєю якістю. Т-подібна тяга з упором на ноги Fit Way Factory Bridge Style A 219 , Т-подібна тяга з упором на ноги Fit Way Factory Bridge Style A 219 і Т-подібна тяга з упором на ноги Fit Way Factory Bridge Style A 219 від знаменитих світових виробників 5102 Ви знайдете в нашому розділі Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ручки, тяги і грифи для силових тренажерів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн