Римський стілець BruStyle TC-112

КОД ТОВАРУ: 110893
  • Римський стілець BruStyle TC-112
Римський стілець BruStyle TC-112
Тип: стілець римський. Розмір: 136 х 117 х 60 см. Сидіння: 101 х 36 см. Матеріал: сталь. Вага: 34 кг. Навантаження: до 150 кг.
BruStyle
КУПИТИ
ЦІНА:
14 198 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1895 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Професійні
АРТИКУЛ
TC-112
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Римський стілець ТС-112 - відмінний снаряд для якісного опрацьовування прямих і косих м'язів преса. Для досягнення плоского рельєфного живота необхідні регулярні заняття. Конструкція зі сталевої труби 80х60 мм досить стійка, для гасіння вібрації на ніжки встановлені гумові підп'ятники, завдяки чому немає необхідності кріпити снаряд до підлоги. М'яка сидіння стільця виготовлена з фанери з щільним поролоновим наповнювачем, покритим ПУ шкірою. Комфортне виконання вправ забезпечують м'які валики під ноги і ручка для хвата.

особливості:

- стійка конструкція;

- м'які валики і сидіння;

- міцна фанера;

- нековзне покриття;

- амортизаційні подпятники.

Характеристики:

Тип: стілець римський;

Розмір: 136 х 117 х 60 см;

Сидіння: 101 х 36 см;

Матеріал: сталь;

Вага: 34 кг;

Навантаження: до 150 кг.

Виробник: BruStyle (Україна)

BruStyle чернігівська компанія з виробництва тренажерів різного профілю. В асортименті можна знайти трeнажери на Вільних вагах, вуличні тренажери, турніки, бруси, лави, гантелі, шведські стінки і многoе інше.


Римський стілець BruStyle TC-112 купити по реально виправданою вартості 14 198 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: BruStyle в інтернет каталозі Терраспорт
Римський стілець BruStyle TC-112

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Римський стілець BruStyle TC-112"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Римський стілець BruStyle TC-112 допоможе досягти мети. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) порадує Вас високою якістю. Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 , Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 і Лава для жиму під кутом вгору Marbo Sport MF-L004 від кращих світових брендів 136 Ви побачите в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Лави та стійки (тренажери для преса) . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн