Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue

КОД ТОВАРУ: 132649
  • Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue
  • Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue - Фото №2
Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue
Тип: гумка для підтягувань. Матеріал: латекс. Потужність: ХXS. Сила опору: 2-15 кг. Габарити: 4,5х13х2000 мм. Колір синій. Особливості гумки: з високоміцного латексу; широкий спектр використання; допомагає зміцнювати і розвивати велику кількість м'язів; компактна; ізносоустойчива; не вимагає додаткових знань для використання.
Zelart
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
183 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Вид
аксесуари
Тип
Стрічкові
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
FI-941-2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power bands є унікальним і функціональним тренажером. За допомогою даної моделі можна виконувати велику кількість різних вправ, таких як підтягування, жими, махи ногами, а також відпрацювання ударів в різних видах єдиноборств. Стрічка має широке застосування в гімнастиці, пауерліфтингу, фітнесі та багатьох інших видах спорту. Виготовлена гумка з високоміцного латексу, що має кілька спресованих шарів, є зносостійкою.

Особливості гумки:
- з високоміцного латексу;
- широкий спектр використання;
- допомагає зміцнювати і розвивати велику кількість м'язів;
- компактна;
- ізносоустойчива;
- не вимагає додаткових знань для використання.

Характеристики:
Тип: гумка для підтягувань;
Матеріал: латекс;
Потужність: ХXS;
Сила опору: 2-15 кг;
Габарити: 4,5х13х2000 мм;
Колір: синій.

Виробник: ZLT (Китай).
Бренд займається випуском продукції спортивного спрямування. Якісні товари ZLT користуються популярністю не тільки у себе на батьківщині, але і в Європі, в тому числі в країнах СНД. Завдяки відмінній якості, що не високими цінами компанія щорічно збільшує обсяги продажів і завойовує нові ринки для реалізації всього виробленого асортименту.


Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue підібрати і замовити по які завищеною вартістю 183 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Оборудование для Кроссфита таких торгових марок, як наприклад: Zelart в онлайн каталозі Терра Спорт
Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно планували зайнятися фігурою? Гумка для підтягувань (стрічка опору) ZLT Power Bands blue допоможе на шляху до мети. В « Устаткування для Кроссфіта » є все, що необхідно спортсмену. Устаткування для Кроссфіта обрадує Вас високою якістю. Крепление для TRX Sveltus (SLTS-3912) , Крепление для TRX Sveltus (SLTS-3912) і Крепление для TRX Sveltus (SLTS-3912) від топових світових брендів 4352 Ви зможете побачити в нашій лінійці Устаткування для Кроссфіта . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Устаткування для Кроссфіта . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн