Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні

КОД ТОВАРУ: 125375
  • Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні
  • Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні - Фото №2
Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні
Розмір: 6,5 / 7 / 7,5; Температурний режим: Thermo3 (для помірно холодних погодних умов); Зовнішній матеріал: Pongee, Dornick; Матеріал долоні: Leatherlike PU; Утеплювач: TecFill; Підкладка: MicroActive; Колір: чорний. Особливості: комфортний ергономічний крій; посилений матеріал на долоні; синтетичний дихаючий матеріал; гіпоалергенний утеплювач; підвищена термоізоляція; захищають від травм; подовжений регульований манжет з хутряною відточенню; швидко сохнуть, легко стираються; зносостійкі і довговічні.
Reusch
КУПИТИ
ЦІНА:
1 680 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 224 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
6,5, 7, 7,5
Призначення
Зимові
АРТИКУЛ
4231412-702
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні - це теплі зимові рукавиці, виконані з якісних матеріалів, які надійно захищають руки від холоду, вологи, при цьому дозволяють дихати шкірі. Зовні рукавиці зроблені з двох матеріалів Pongee і Dornick, один з яких відрізняється дихаючими властивостями, а інший більш міцний. Вони виконані з урахуванням анатомії жіночих ручок, однак всередині залишається простір, що забезпечує повну свободу рухів і комфорт під час носіння. Утеплювач TecFill має підвищену термоізоляцією і не збивається з часом. Спіралеподібні волокна закупорюють тепле повітря в своєрідних «кімнатах», звідки він виходить в разі зниження температури. Підкладка з нетканого волокна не викликає алергії і прекрасно підійде для чутливої шкіри. Рукавиці мають високі манжети на гумці з блискавкою.

 

особливості:

- комфортний ергономічний крій;

- посилений матеріал на долоні;

- синтетичний дихаючий матеріал;

- гіпоалергенний утеплювач;

- підвищена теплоізоляція;

- захищають від травм;

- подовжений регульований манжет з хутряною відточенню;

- швидко сохнуть, легко стираються;

- зносостійкі і довговічні.

Характеристики:

Розмір: 6,5 / 7 / 7,5;

Температурний режим: Thermo3 (для помірно холодних погодних умов);

Зовнішній матеріал: Pongee, Dornick;

Матеріал долоні: Leatherlike PU;

Утеплювач: TecFill;

Підкладка: MicroActive;

Колір: чорний.

Виробник: Reusch (Німеччина).

Reusch - це велика німецька компанія, яка була заснована в 1934 році. Даний бренд відповідає самим вимогливим запитам професійних спортсменів. Reusch є лідером на ринку спортивних рукавичок, завдяки постійному аналізу ринку, потреб, потреб і особливостей споживачів, передбачаючи тенденції розвитку на ринку. Рукавички марки Reusch виконані з найякісніших матеріалів і виготовляються за найостаннішими технологіями виробництва, при цьому доступні за ціною. Компанія пропонує широкий модельний ряд, дозволяючи вибрати модель під будь-які переваги спортсмена.


Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні купити за вигідною ціною 1 680 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные перчатки и накладки таких торгових марок, як наприклад: Reusch в інтернет-магазині Терраспорт
Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рукавички і накладки

Давно мрієте зайнятися спортом? Рукавиці жіночі Reusch Marle Mitten чорні буде Вашим першим кроком. В « Спортивні рукавички і накладки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рукавички і накладки здивує Вас своєю якістю. Рукавички спортивні BC-120 , Рукавички спортивні BC-120 і Рукавички спортивні BC-120 від знаменитих світових виробників 3856 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні рукавички і накладки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні рукавички і накладки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн