Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні

КОД ТОВАРУ: 125679
  • Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні
  • Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні - Фото №2
  • Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні - Фото №3
Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні
Тип: рукавиці. Пол: жіночі. Призначення: гірськолижний спорт, сноуборд. Матеріал верху: Pertex Microlight. Матеріал долоні: Goatskin DD. Матеріал утеплювача: натуральний пух. Матеріал підкладки: MicroActive. Розмір: 6.5. 7, 7.5, 8, 8.5. Колір: чорні. Особливості рукавиць: анатомічний крій; відштовхують вологу; зберігають природний мікроклімат шкіри; добре зігрівають; підкладка є гіпоалергенної; широкий манжет з фіксацією; посилена долоню.
Reusch
КУПИТИ
ЦІНА:
4 640 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 619 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
8, 6,5, 7, 7,5, 8,5
Призначення
Зимові, Спортивні
АРТИКУЛ
4401440-700
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні є новинкою 2016 року, призначені для захисту рук і застосовуються в зимових видах спорту. Анатомічний крій повністю повторює контури руки, не обмежуючи її рухливості. У цьому аксесуарі передбачений м'який, широкий манжет з додатковою фіксацією на кисті. Як утеплювач в рукавицях використаний натуральний пух, запаяний в спеціальні осередки, що створюють додаткові повітряні простори, в яких акумулюється тепле повітря. Верхній матеріал - Pertex Microlight - є дуже легким, але в той же час не пропускає вітер і вологу. Долоню і палець посилені вставками з натуральної шкіри, яка гарантує якісне зчеплення з різною поверхнею і продовжує термін використання самого аксесуара.

Особливості рукавиць:

  - анатомічний крій;

  - відштовхують вологу;

  - зберігають природний мікроклімат шкіри;

  - добре зігрівають;

  - підкладка є гіпоалергенної;

  - широкий манжет з фіксацією;

  - посилена долоню.

Характеристики:

  Тип: рукавиці;

  Пол: жіночі;

  Призначення: гірськолижний спорт, сноуборд;

  Матеріал верху: Pertex Microlight;

  Матеріал долоні: Goatskin DD;

  Матеріал утеплювача: натуральний пух;

  Матеріал підкладки: MicroActive;

  Розмір: 6.5. 7, 7.5, 8, 8.5;

  Колір: чорні.

Виробник: Reusch (Німеччина).

Перша модель рукавичок цього бренду була пошита без допомоги швейної машини, вручну Карлом Рейшемом в тридцятих роках минулого століття. До кінця сімдесятих років торгова марка вже займала лідируючі позиції з виробництва рукавичок для професійного спорту. В даний час Reusch є міжнародною компанією з 50-ю представництвами по всьому світу.


Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні підібрати і замовити по які завищеною вартістю 4 640 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спортивные перчатки и накладки таких торгових марок, як наприклад: Reusch в онлайн каталозі Терра Спорт
Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні - Фото №2 Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні рукавички і накладки

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавиці гірськолижні жіночі Reusch Chamber II Mitten чорні допоможе на шляху до мети. В « Спортивні рукавички і накладки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні рукавички і накладки обрадує Вас високою якістю. Тактические перчатки Tactic Short Coyote (GSB2205) , Тактические перчатки Tactic Short Coyote (GSB2205) і Тактические перчатки Tactic Short Coyote (GSB2205) від топових світових брендів 3856 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спортивні рукавички і накладки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спортивні рукавички і накладки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн