Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling

КОД ТОВАРУ: 81584
  • Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling
  • Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling - Фото №2
  • Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling - Фото №3
Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling
Розмір: 105x3 см. Матеріал: Polyester Webbing. Вага: 240 г.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
748 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 100 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7905.040
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Tasmanian Tiger Single Sling - одноточковий збройовий ремінь, який представляє собою відмінну можливість кріплення гвинтівки, автомата або іншої зброї. Ремінь Tasmanian Tiger Single Sling перевірений не тільки лабораторією Tasmanian Tiger, але також часом і досвідом застосування в бойових діях.

Перевагами даного ременя є регульована довжина, а також карабін, який дозволяє в мить закріпити або навпаки скинути зброю, що забезпечує комфорт і функціональність використання ременя. Ремінь Tasmanian Tiger Single Sling забезпечить швидке і безпечне переміщення зброї.

Особливості ременя:
-
виготовлений з 30 мм тасьми;

- в наявність два металевих карабіна;

- амортизаційний шнур забезпечує щільне прилягання ременя до тіла, даючи свободу рухам при взятті рушниці на плече;

- бічні застібки забезпечують швидке отстёгіваніе зброї в екстрених ситуаціях.

Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling - твій надійний друг!


Характеристики:

Розмір: 105x3 см;

Матеріал: Polyester Webbing;

Вага: 240 г.

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger - компанія, створена в Німеччині, яка стала на сьогоднішній день успішним брендом, який виконує військову і поліцейську амуніцію. Tasmanian Tiger за багато років довів своє лідерство на ринку, випускаючи тільки якісну продукцію, створену на власній фабриці. Тому кожен етап - від розробки і підбору матеріалів до виробництва і випуску кінцевого продукту - ретельно перевіряється тестовою лабораторією. Це дає гарантію того, що вся продукція Tasmanian Tiger відповідає міжнародним стандартам. Tasmanian Tiger відомий різними моделями рюкзаків для яких завгодно цілей (для одиночного бійця, для снайпера, для транспортування великої кількості речей і тривалих походів, штурмових виходів). Крім рюкзаків, компанія випускає різне додаткове спорядження для тактичних операцій, поліції або одягу для активного відпочинку.


Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling купити по які завищеною вартістю 748 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Поясные ремни таких брендів, як наприклад: в каталозі Терра Спорт
Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling - Фото №2 Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Поясні ремені

Давно планували зайнятися фігурою? Ремінь збройовий Tasmanian Tiger Single Sling буде Вашим першим кроком. В « Поясні ремені » знайдеться все, що Вам знадобиться. Поясні ремені здивує Вас своєю якістю. Тримач для ременя Tasmanian Tiger TT Belt Keeper чорний , Тримач для ременя Tasmanian Tiger TT Belt Keeper чорний і Тримач для ременя Tasmanian Tiger TT Belt Keeper чорний від знаменитих світових виробників 4453 Ви зможете побачити в нашій категорії Поясні ремені . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Поясні ремені . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн