Розпалювачі гелевий для багаття і каміна 0,5 л Кемпінг

КОД ТОВАРУ: 39199
  • Розпалювачі гелевий для багаття і каміна 0,5 л Кемпінг
Розпалювачі гелевий для багаття і каміна 0,5 л Кемпінг
Основа: спирт. Вид: гель. Обсяг: 0,5 л. Розпалювачі гелевий для багать і камінів виготовлений на спиртовій основі, тому не впливає на смак приготованого блюда.
Кемпинг
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
69 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 9 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
4820152610539
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Розпалювачі гелевий для багать і камінів Кемпінг 0,5 л виготовлений на спиртовій основі, тому не впливає на смак приготованого блюда. Широко використовується любителями активного відпочинку для розпалювання вугілля, дров в камінах, грилях, барбекю.

Розпалювачі забезпечує високий комфорт і зручність, так як розпалює вогонь самостійно без інших засобів - сухого спирту або звичайного паперу. Рідина розливають по всій поверхні підготовленого твердого палива, потім підпалюють. Ні в якому разі не наливайте разжигатель в розгорівся багаття.

 

Характеристики:

Основа: спирт

Вид: гель

Обсяг: 0,5 л

Гарантія: 14 днів.

Виробник: Кемпінг, Україна (зроблено в Китаї)

 

Торгова марка Кемпінг - відпочивайте комфортно!

 

Місія бренду Кемпінг: надати споживачеві найбільш повний асортимент якісних товарів для подорожей, туризму, відпочинку на природі та заміському будинку. ТМ "Кемпінг" є власним брендом компанії з 2006 року і отримала заслужену популярність серед споживачів. Товари під маркою "Кемпінг" - це ідеальне співвідношення ціни і якості для комфортного відпочинку. Компанія приділяє особливу увагу контролю якості на всіх етапах виробництва, починаючи від підбору матеріалів і закінчуючи готовою продукцією. Кожен виріб проходить індивідуальне випробування на міцність.

Продукція ТМ "Кемпінг" забезпечує відпочинку відчуття комфорту і затишку, до якого споживач так звик вдома. Асортимент бренду постійно розширюється і оновлюється. Сьогодні він включає: намети, спальні мішки, самонадувні килимки, надувні матраци, надувні човни, меблі для відпочинку, пікнікові набори, посуд для відпочинку, динамо-ліхтарі, розпалювачі, решітки та шампура для гриля, мангали, рідини для біотуалетів, ізотермічні сумки і акумулятори холоду до них, газову продукцію.


Розпалювачі гелевий для багаття і каміна 0,5 л Кемпінг підібрати і замовити по які завищеною вартістю 69 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Принадлежности для розжига таких торгових марок, як наприклад: Кемпинг в онлайн каталозі Терра Спорт
Розпалювачі гелевий для багаття і каміна 0,5 л Кемпінг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Розпалювачі гелевий для багаття і каміна 0,5 л Кемпінг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Приналежності для розпалювання

Давно планували зайнятися фігурою? Розпалювачі гелевий для багаття і каміна 0,5 л Кемпінг допоможе на шляху до мети. В « Приналежності для розпалювання » є все, що необхідно спортсмену. Приналежності для розпалювання обрадує Вас високою якістю. Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний , Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний і Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний від топових світових брендів 2749 Ви зможете побачити в нашій лінійці Приналежності для розпалювання . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Приналежності для розпалювання . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн