Іграшка розвиваюча Battat "Супер-Ключики"

КОД ТОВАРУ: 154258
  • Іграшка розвиваюча Battat "Супер-Ключики"
Іграшка розвиваюча Battat
Матеріал: пластик; Розмір: 15,3х6,3х21 см; Вік: від 10 місяців; Колір: різнокольоровий. Особливості: 4 дитячих модних ключа; всі кнопки розташовані на ключах; видають гудок, звуки запалювання і дистанційного відкриття дверей; звуки адаптовані під вушка дітей; батарейки 3 AG13 (LR44) в комплекті.
Battat
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
716 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 96 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
BX1227Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка розвиваюча Battat Супер-Ключики - це   модна цікава іграшка для малюків. Вона являє собою ключі від машини, які видають звук запалювання, гудок, звук дистанційного відкриття дверей. Якщо натиснути на кнопку, то загоряється вогник на підсвічуванні. Всі кнопки розташовані на ключах. Звуки адаптовані під вушка дітей.

особливості:

- 4 дитячих модних ключа;

- все кнопки розташовані на ключах;

- видають гудок, звуки запалювання і дистанційного відкриття дверей;

- звуки адаптовані під вушка дітей;

- батарейки 3 AG13 (LR44) в комплекті.

Характеристики:

Матеріал: пластик;

Розмір: 15,3х6,3х21 см;

Вік: від 10 місяців;

Колір: різнокольоровий.


Виробник: Battat   (США).

Battat - це американський бренд, який спеціалізується на розробці і виробництві дитячих іграшок високої якості за доступними цінами. Не дивлячись на те, що товари для дітей виробляються в Китаї, американські фахівці проводять аудит на фабриках, щоб переконатися в тому, що всі відповідаємо нормам і стандартам. Матеріали, які використовуються для іграшок, повністю безпечні для малюків. Battat піклується не тільки про здоров'я дітей, а також особлива увага приділяється дизайну іграшок.


Іграшка розвиваюча Battat "Супер-Ключики" купити за вигідною ціною 716 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Развивающие игрушки таких торгових марок, як наприклад: Battat в онлайн каталозі Терра Спорт
Іграшка розвиваюча Battat "Супер-Ключики"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка розвиваюча Battat "Супер-Ключики""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Іграшка розвиваюча Battat "Супер-Ключики" буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю якістю. Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом , Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом і Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом від знаменитих світових виробників 2001 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн