Іграшка розвиваюча Battat Lite "Розумний Куб" (12 форм)

КОД ТОВАРУ: 154263
  • Іграшка розвиваюча Battat Lite "Розумний Куб" (12 форм)
  • Іграшка розвиваюча Battat Lite "Розумний Куб" (12 форм) - Фото №2
Іграшка розвиваюча Battat Lite
Тип: іграшка-сортер; Матеріал: пластик; Розмір упаковки: 15.5х15.5х 16 см; Вік: 2-3 років. Особливості: набір для дітей від 12 місяців; 12 різнокольорових форм; високоякісний пластик; розвиток моторики, логічного мислення і пам'яті.
Battat Lite
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
395 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
BT2404Z
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Розвиваюча іграшка-сортер Battat Lite Розумний Куб (12 форм) - це прекрасний ігровий набір для дітей віком від 2-х років. Ігровий набір являє собою різнокольоровий куб, в який вставляються різнокольорові фігурки: 3 цифри, 3 літери і 6 геометричних форм. Іграшка-сортер дозволить весело провести малюкові час і одночасно вивчити цифри.

особливості:

- набір для дітей від 12 місяців;

- 12 різнокольорових форм;

- високоякісний пластик;

- розвиток моторики, логічного мислення і пам'яті.

Характеристики:

Тип: іграшка-сортер;

Матеріал: пластик;

Розмір упаковки: 15.5х15.5х 16 см;

Вік: 2-3 років.


Виробник: Battat Lite (США).

Battat Lite - це американський бренд, який спеціалізується на розробці і виробництві дитячих іграшок високої якості за доступними цінами. Не дивлячись на те, що товари для дітей виробляються в Китаї, американські фахівці проводять аудит на фабриках, щоб переконатися в тому, що всі відповідаємо нормам і стандартам. Матеріали, які використовуються для іграшок, повністю безпечні для малюків. Battat Lite піклується не тільки про здоров'я дітей, а також особлива увага приділяється дизайну іграшок.


Іграшка розвиваюча Battat Lite "Розумний Куб" (12 форм) купити по реально виправданою вартості 395 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Развивающие игрушки таких брендів, як наприклад: Battat Lite в інтернет каталозі Терраспорт
Іграшка розвиваюча Battat Lite "Розумний Куб" (12 форм) Іграшка розвиваюча Battat Lite "Розумний Куб" (12 форм) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка розвиваюча Battat Lite "Розумний Куб" (12 форм)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Іграшка розвиваюча Battat Lite "Розумний Куб" (12 форм) допоможе досягти мети. В « Розвиваючі іграшки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Розвиваючі іграшки порадує Вас високою якістю. Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love , Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love і Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love від кращих світових брендів 2001 Ви побачите в нашій категорії Розвиваючі іграшки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Розвиваючі іграшки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн