Розпродаж *! Шорти для схуднення Sunex Bermuda Neoskin з ефектом сауни - S

КОД ТОВАРУ: 419581
  • Розпродаж *! Шорти для схуднення Sunex Bermuda Neoskin з ефектом сауни - S
Розпродаж *! Шорти для схуднення Sunex Bermuda Neoskin з ефектом сауни - S
Шорти Sunex Bermuda Neoskin - виконані з унікального, високотехнологічного 3х шарового матеріалу. Зовнішній шар виготовлений з еластичної тканини NEOSKIN, який створює прекрасний силует вашого тіла, підтягує живіт, стегна, сідниці. Середній шар виготовлений з 0,3 мм изопренового гуми, що створює ефект сауни, завдяки чому тверді жирові відкладення розм'якшуються, шкіра вирівнюється, поліпшується циркуляція крові і лімфи. Внутрішній шар виготовлений 4х шарові двосторонньої нейлонової джерсі, яка прилягає до шкіри і створює надзвичайний комфорт і зручність при носінні.
Sunex
КУПИТИ
724 грн
ЦІНА: 587 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
S
Тип
Шорти і бриджі
АРТИКУЛ
ZD-3042-S-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте!

Шорти Sunex Bermuda Neoskin   - виконані з унікального, високотехнологічного 3х шарового матеріалу. Зовнішній шар виготовлений з еластичної тканини NEOSKIN, який створює прекрасний силует вашого тіла, підтягує живіт, стегна, сідниці. Середній шар виготовлений з 0,3 мм изопренового гуми, що створює ефект сауни, завдяки чому тверді жирові відкладення розм'якшуються, шкіра вирівнюється, поліпшується циркуляція крові і лімфи. Внутрішній шар виготовлений 4х шарові двосторонньої нейлонової джерсі, яка прилягає до шкіри і створює надзвичайний комфорт і зручність при носінні.

Шорти Sunex Bermuda Neoskin   призначені для боротьби із зайвою вагою і корекції фігури в області талії, сідниць, стегон. При занятті спортом в шортах ефективність вправ збільшується на 30%. Навіть при невеликих фізичних зусиллях шорти дозволяють досягти максимального ефекту і сформувати відмінну фігуру. Шорти подовжені в порівнянні зі звичайними, мають також завищену талію для підтягування живота.   Шорти Sunex Bermuda Neoskin можна використовувати людям різного віку.   Шорти нетоксичні, підходять як для жінок, так і для чоловіків!

переваги:

·   Легкі і комфортні, можна носити під одягом

·   легко стираються

·   Зберігають натуральну температуру тіла м'язів тазу і стегон, запобігаючи дратівливість шкіри, розігрівають м'язи

·   Надягають швидко і легко

·   Збільшують виділення поту під час вправ, роботи або відпочинку

·   Ідеально підходять для бігу, аеробіки

·   збільшують   ефективність вправ на 30%.

Розміри   (Об'єм стегон):

S   - 95-103

M   - 103-108

L   - 108-113

Характеристики:

  Матеріал: еластична тканина Neoskin, изопренового гума, нейлонова джерсі.

  Довжина загальна:   60 см.

Довжина штанини:   27 см.

особливості:   ефект сауни.

розміри:   S, M, L.

колір:   чорний.

Виробник:   Sunex (Тайвань).



Розпродаж *! Шорти для схуднення Sunex Bermuda Neoskin з ефектом сауни - S вибрати за доступною вартості 587 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Распродажа таких брендів, як наприклад: Sunex в каталозі магазина Terrasport
Розпродаж *! Шорти для схуднення Sunex Bermuda Neoskin з ефектом сауни - S

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Розпродаж *! Шорти для схуднення Sunex Bermuda Neoskin з ефектом сауни - S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розпродаж

Давно хотіли зайнятися спортом? Розпродаж *! Шорти для схуднення Sunex Bermuda Neoskin з ефектом сауни - S - це Ваш перший крок. В « Розпродаж » є все, що знадобиться спортсмену. Розпродаж здивує Вас своєю оригінальністю. Розпродаж *! Ласти дитячі із закритою п'ятою Joss Junior fins F65-64 сині - 34-35 , Розпродаж *! Ласти дитячі із закритою п'ятою Joss Junior fins F65-64 сині - 34-35 і Розпродаж *! Ласти дитячі із закритою п'ятою Joss Junior fins F65-64 сині - 34-35 від кращих світових виробників 2626 Ви можете знайти в нашій категорії Розпродаж . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Розпродаж . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн