Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10

КОД ТОВАРУ: 131041
  • Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10
  • Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10 - Фото №2
Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10
Колір: сірий. Розмір: 7,5. Матеріал: 100% поліестер. Особливості: Лаконічний зовнішній вигляд. Зручна форма. Надійна фіксація.   Влагоотводящие матеріал.   Непроникність для вітру.
Reusch
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
515 грн
ЦІНА: 455 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 61 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
10
Призначення
Зимові, Спортивні
Тип
З пальцями
АРТИКУЛ
4305113-680-10-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте!


Рукавички гірськолижні Reusch Basic Plus - відмінний вибір для зимової погоди. Завдяки впровадженню нових технологій фірмі вдалося створити модель, яка захистить від вітру за допомогою непроникного покриття, а також зігріє руки. Матеріал, з якого виготовлені рукавички - фліс. Він відводить вологу від рук і річ швидко сохне Багодаря технології MicroActive. Самі рукавички міцно тримаються на руці, оскільки мають додатковий ремінець для фіксації.


особливості:

·          Лаконічний зовнішній вигляд;

·          Зручна форма;

·          Надійна фіксація;

·          Влагоотводящие матеріал;

·          Непроникність для вітру.


Характеристики:

  Колір: сірий;

  Розмір: 10;

  Матеріал: 100% поліестер.


Виробник: Reusch (Німеччина).

Компанія була заснована досить давно і її популярність обмежувалася тільки професійними спортсменами. Але з розвитком зимового відпочинку, фірма стала більше акцентувати увагу на розробці екіпіровки для туристів. Всі нові розробки обов'язково впроваджуються в продукцію компанії. Тому фірма завойовує визнання і продовжує приємно дивувати покупців.


Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10 вибрати за доступною вартості 455 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Сезонная распродажа таких брендів, як наприклад: Reusch в каталозі магазина Terrasport
Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10 Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сезонний розпродаж

Давно хотіли зайнятися спортом? Розпродаж *! Рукавички гірськолижні унісекс Reusch Basic Plus сірі, розмір - 10 - це Ваш перший крок. В « Сезонний розпродаж » є все, що знадобиться спортсмену. Сезонний розпродаж здивує Вас своєю оригінальністю. Мішок спальний (спальник) Mountain Outdoor UR SY-4798 камуфляж , Мішок спальний (спальник) Mountain Outdoor UR SY-4798 камуфляж і Мішок спальний (спальник) Mountain Outdoor UR SY-4798 камуфляж від кращих світових виробників 1666 Ви можете знайти в нашій категорії Сезонний розпродаж . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Сезонний розпродаж . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн