Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I

КОД ТОВАРУ: 230131
  • Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I
  • Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I - Фото №2
Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I
Колір червоний. Розмір: 1. Матеріал: 100% поліестер (мікрофліс). Особливості: Рукавички приємні для тіла. Додаткова амортизація на долоньках Soft PU. Влагоотводящие властивості матеріалу. Надійна подвійна манжета на гумці. Вентиляція повітря мікрофлісом.
Reusch
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
645 грн
ЦІНА: 565 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 75 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
1
АРТИКУЛ
4385405-300-1-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте!


Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten - рукавички для самих маленьких спортсменів. З пошиття вони виглядають як рукавички, пальці знаходяться разом, річ фіксується на руці подвійною манжетою. Ця модель зручна для маленьких діток. Вона захищена додатковими шарами, які зігрівають ручку за допомогою технології TecFill. Крім того, долоньки спеціально прошиті амортизаційної тканиною. А мікрофліс всередині володіє влагоотводящие і дихаючими властивостями. Яскрава тканина не вистіривается, не зношується і не чіпляє на себе бруд, а також не дає проникати снігу всередину.      


особливості:

·          Рукавички приємні для тіла;

·          Додаткова амортизація на долоньках Soft PU;

·          Влагоотводящие властивості матеріалу;

·          Надійна подвійна манжета на гумці;

·          Вентиляція повітря мікрофлісом.


Характеристики:

  Колір: червоний;

  Розмір: 1;

  Матеріал: 100% поліестер (мікрофліс).


Виробник: Reusch (Німеччина).

Компанія була заснована досить давно і її популярність обмежувалася тільки професійними спортсменами. Але з розвитком зимового відпочинку, фірма стала більше акцентувати увагу на розробці екіпіровки для туристів. Всі нові розробки обов'язково впроваджуються в продукцію компанії. Тому фірма завойовує визнання і продовжує приємно дивувати покупців.



Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I вибрати за доступною вартості 565 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Распродажа таких брендів, як наприклад: Reusch в каталозі магазина Terrasport
Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розпродаж

Давно хотіли зайнятися спортом? Розпродаж *! Рукавички гірськолижні дитячі Reusch Kids Mitten червоні - I - це Ваш перший крок. В « Розпродаж » є все, що знадобиться спортсмену. Розпродаж здивує Вас своєю оригінальністю. Розпродаж *! Термофутболка унісекс з довгим рукавом Terra Incognita Tempo - L-XL , Розпродаж *! Термофутболка унісекс з довгим рукавом Terra Incognita Tempo - L-XL і Розпродаж *! Термофутболка унісекс з довгим рукавом Terra Incognita Tempo - L-XL від кращих світових виробників 2626 Ви можете знайти в нашій категорії Розпродаж . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Розпродаж . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн