Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC зелена

КОД ТОВАРУ: 84433
  • Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC зелена
Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC зелена
Особливості каталки: призначена для дітей від 1 року, дуже яскрава, зроблена з безпечного для здоров'я пластика, обладнана кермом з клаксоном, музична панель, нікельований бампер, декоративне запасне колесо, зручна спинка, багажне відділення під сидінням, зручне сидіння, стійкі колеса, рухається вперед назад. Вік: для дітей від 1 року. Матеріал: пластик. Допустима вага дитини: 16 кг. Колір зелений.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
737 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 98 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вікова група
менше 3-х років
Місткість
одномісний
Максимально допустима вага
менше 20 кг
АРТИКУЛ
H-11-IC-Y
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC - замінить собою всі інші іграшки, адже на ній можна кататися, а це одне з найулюбленіших дитячих розваг. Машинка дуже легко рухається, як вперед, так і назад, не вимагаючи від малюка великих зусиль. Її сидіння і висока спинка забезпечать малюкові комфорт. Машинка зроблена з безпечних для здоров'я матеріалів.
Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC є простою і досить міцну конструкцію. Забарвлення машинки радує погляд своєю строкатістю. Деякі її деталі особливо припадуть до смаку дитині, так як дозволять йому бути самостійним. Так, наприклад, дитина може сам укладати свої іграшки в наявний під сидінням багажник, а також подавати сигнал клаксоном, розташованим на кермі. Широкі, міцні колеса забезпечують їй стійкість.

Особливості каталки:
- призначена для дітей від 1 року;
- дуже яскрава;
- зроблена з безпечного для здоров'я пластика;
- обладнана кермом з клаксоном;
- невелика спинка;
- зручне сидіння;
- багажне відділення під сидінням;
- стійкі колеса;
- рухається вперед / назад.


Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC - яскрава, зручна, безпечна!

Характеристики:
Вік: для дітей від 1 року.
Матеріал: пластик.
Допустима вага дитини: 16 кг.
Колір зелений.


Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC зелена купити по реально виправданою вартості 737 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Детские автомобили таких брендів, як наприклад: Baby Tilly в інтернет каталозі Терраспорт
Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC зелена

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC зелена"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі автомобілі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Каталка-толокар машина Baby Tilly H-11-IC зелена допоможе досягти мети. В « Дитячі автомобілі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Дитячі автомобілі порадує Вас високою якістю. Електромобіль дитячий Baby Tilly T-796 Audi S5 Baby чорний , Електромобіль дитячий Baby Tilly T-796 Audi S5 Baby чорний і Електромобіль дитячий Baby Tilly T-796 Audi S5 Baby чорний від кращих світових брендів 3607 Ви побачите в нашій категорії Дитячі автомобілі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Дитячі автомобілі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн