Гантель складальна 2-10 кг Torneo

КОД ТОВАРУ: 84401
  • Гантель складальна 2-10 кг Torneo
Гантель складальна 2-10 кг Torneo
Особливості гантелі складальної Torneo: основа метал. Покриття: хром. Регулювання ваги: від 2 до 10 кг. Вага одного диска: 1 кг. Вага гантелі: 10 кг.
Torneo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 259 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 168 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набірні
Вага 1 гантелі, кг
10
Покриття 
хромовані
Комплектація 
1 гантель
АРТИКУЛ
A-933
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гантель складальна 2-10 кг Torneo складається з двокілограмового грифеля і 8 шт дисків по 1 кг кожен. Можливість регулювати вагу гантелі робить її оптимальною для ефективних тренувань м'язів грудей, рук, плечового пояса і спини. Гантель зручно використовувати як в залі, так і в домашніх умовах.

особливості:
- хромове покриття;
- упакована в кольорову картонну коробку з ручкою.

Гантель складальна 2-10 кг Torneo - допоможе стати сильніше!

Характеристики:
Основа: метал.
Покриття: хром.
Вага 1 диска: 1 кг.

Виробник: Torneo.


Torneo позиціонує себе як бренд доступний кожному. Використання їм у виробництві лише сучасних технологій і матеріалів сприяє тому, що якість спортивних тренажерів і аксесуарів Torneo залишається на хорошому рівні, не поступається європейському. Тренажери, виготовлені цим брендом, відрізняються простотою в управлінні і ергономічністю, що дозволяє їм вписуватися в будь-який інтер'єр.


Гантель складальна 2-10 кг Torneo вибрати за доступною вартості 1 259 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Наборные гантели таких брендів, як наприклад: Torneo в каталозі магазина Terrasport
Гантель складальна 2-10 кг Torneo

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантель складальна 2-10 кг Torneo"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Складальні гантелі

Давно хотіли зайнятися спортом? Гантель складальна 2-10 кг Torneo - це Ваш перший крок. В « Складальні гантелі » є все, що знадобиться спортсмену. Складальні гантелі здивує Вас своєю оригінальністю. Гантелі складальні Newt Rock Pro 2 шт по 10,5 кг (NE-PL-G-010-2) , Гантелі складальні Newt Rock Pro 2 шт по 10,5 кг (NE-PL-G-010-2) і Гантелі складальні Newt Rock Pro 2 шт по 10,5 кг (NE-PL-G-010-2) від кращих світових виробників 1252 Ви можете знайти в нашій категорії Складальні гантелі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Складальні гантелі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн