Ранець шкільний Hama Step by Step Tarantula (ортопедичний)

КОД ТОВАРУ: 77578
  • Ранець шкільний Hama Step by Step Tarantula (ортопедичний)
Ранець шкільний Hama Step by Step Tarantula (ортопедичний)
Особливості ранця: для хлопчиків, ортопедичної форми спинка, зручні регульовані лямки, спинка рюкзака обшита вентильованого сіткою, надійний металевий замок, передня кишеня зі стінкою з термофольгі, візитка для особистих даних школяра, дві бічні кишені з місцем під пляшку або флягу, велика кишеня всередині основного відділення ранця й смуги із світловідбиваючої тканини на лямках ранця / на передньому і бічних кишенях. Внутрішні розміри: 28x17x35,5 см. Зовнішні розміри: 33x23,5x36,5 см. Вага: 1160 гр. Обсяг ранця: 16 л. Обсяг бічних кишень: 2х2 л. Обсяг передньої кишені: 1,8 л.
Hama
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 350 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 447 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
16
Рекомендовано
для хлопчиків
АРТИКУЛ
119648
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ранець шкільний Hama Step by Step Tarantula (ортопедичний) хороший насамперед своєю формою, гранично зручною для спини. Ортопедичне форма спинки цього ранця дозволить рівномірно розподіляти його вага і захистить дитину від дискомфорту. Крім цього, спинка покрита спеціальним сітчастим матеріалом mesh, який добре пропускає повітря, що дуже важливо при щоденному використанні ранця. Зручні регульовані лямки рюкзака також обшиті матеріалом mesh.
В ранці є кілька відділень і кишень різного розміру, що дуже зручно. Бічні кишені можна використовувати під пляшку і флягу, а передня кишеня зі стінкою з термофольгі для бутерброда. Ну і найбільший кишеню знаходиться всередині основного відділення ранця.

Ранець шкільний Hama Step by Step Heart відрізняється сучасним стилем, чудовою обробкою всіх деталей і фурнітурою високої якості. На лямках ранця, а також на передньому і бічних кишенях розташовані смуги з світловідбиваючої тканини REFLEXITE®.

Особливості ранця:
- для хлопчиків;
- ортопедичної форми спинка;
- зручні регульовані лямки;
- спинка рюкзака обшита вентильованого сіткою;
- надійний металевий замок;
- передня кишеня зі стінкою з термофольгі;
- візитка для особистих даних школяра;
- дві бічні кишені з місцем під пляшку або флягу;
- велика кишеня всередині основного відділення ранця;
- смуги з світловідбиваючої тканини на лямках ранця / на передньому і бічних кишенях.


Ранець шкільний Hama Step by Step Speed Racer - зручність, якість, стиль!

Характеристики:
Внутрішні розміри: 28x17x35,5 см.
Зовнішні розміри: 33x23,5x36,5 см.
Вага: приблизно 1160 гр.
Обсяг ранця: 16 л.
Обсяг бічних кишень: 2х2 л.
Обсяг передньої кишені: 1,8 л.

Виробник: Hama (Німеччина).

Німецька компанія Hama має багаторічний досвід виробництва якісних і надійних шкільних ранців і шкільних рюкзаків для першокласників та учнів початкової школи. Саме шкільні ранці та рюкзаки Hama Step By Step є сьогодні одними з найпопулярніших і затребуваних серед батьків майбутніх першокласників, і на це є свої причини. Головна полягає в тому, що всі вони відповідають ортопедичним вимогам, що пред'являються до рюкзаків і ранців, призначеним для школярів.



Ранець шкільний Hama Step by Step Tarantula (ортопедичний) купити за вигідною ціною 3 350 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские рюкзаки, портфели таких торгових марок, як наприклад: Hama в онлайн каталозі Терра Спорт
Ранець шкільний Hama Step by Step Tarantula (ортопедичний)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ранець шкільний Hama Step by Step Tarantula (ортопедичний)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Ранець шкільний Hama Step by Step Tarantula (ортопедичний) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі рюкзаки, портфелі здивує Вас своєю якістю. Рюкзак Upixel Rolling Backpack рожевий , Рюкзак Upixel Rolling Backpack рожевий і Рюкзак Upixel Rolling Backpack рожевий від знаменитих світових виробників 1163 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі рюкзаки, портфелі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі рюкзаки, портфелі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн