Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний)

КОД ТОВАРУ: 77582
  • Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний)
  • Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) - Фото №2
  • Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) - Фото №3
  • Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) - Фото №4
Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний)
Особливості ранця: для хлопчиків, ортопедичної форми спинка, зручні регульовані лямки, спинка рюкзака обшита вентильованого сіткою, надійний металевий замок, передня кишеня зі стінкою з термофольгі, візитка для особистих даних школяра, дві бічні кишені з місцем під пляшку або флягу, велика кишеня всередині основного відділення ранця й смуги із світловідбиваючої тканини на лямках ранця / на передньому і бічних кишенях. Внутрішні розміри: 28x17x35,5 см. Зовнішні розміри: 33x23,5x36,5 см. Вага: 1160 гр. Обсяг ранця: 16 л. Обсяг бічних кишень: 2х2 л. Обсяг передньої кишені: 1,8 л.
Hama
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 350 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 447 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Обсяг, л
16
Рекомендовано
для хлопчиків
АРТИКУЛ
24358
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС


Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) хороший насамперед своєю формою, гранично зручною для спини. Ортопедичне форма спинки цього ранця дозволить рівномірно розподіляти його вага і захистить дитину від дискомфорту. Крім цього, спинка покрита спеціальним сітчастим матеріалом mesh, який добре пропускає повітря, що дуже важливо при щоденному використанні ранця. Зручні регульовані лямки рюкзака також обшиті матеріалом mesh.
В ранці є кілька відділень і кишень різного розміру, що дуже зручно. Бічні кишені можна використовувати під пляшку і флягу, а передня кишеня зі стінкою з термофольгі для бутерброда. Ну і найбільший кишеню знаходиться всередині основного відділення ранця.

Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) відрізняється сучасним стилем, чудовою обробкою всіх деталей і фурнітурою високої якості. На лямках ранця, а також на передньому і бічних кишенях розташовані смуги з світловідбиваючої тканини REFLEXITE®.

Особливості ранця:
- для хлопчиків;
- ортопедичної форми спинка;
- зручні регульовані лямки;
- спинка рюкзака обшита вентильованого сіткою;
- надійний металевий замок;
- передня кишеня зі стінкою з термофольгі;
- візитка для особистих даних школяра;
- дві бічні кишені з місцем під пляшку або флягу;
- велика кишеня всередині основного відділення ранця;
- смуги з світловідбиваючої тканини на лямках ранця / на передньому і бічних кишенях.


Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) - зручність, якість, стиль!

Характеристики:
Внутрішні розміри: 28x17x35,5 см.
Зовнішні розміри: 33x23,5x36,5 см.
Вага: приблизно 1160 гр.
Обсяг ранця: 16 л.
Обсяг бічних кишень: 2х2 л.
Обсяг передньої кишені: 1,8 л.

Виробник: Hama (Німеччина).

Німецька компанія Hama має багаторічний досвід виробництва якісних і надійних шкільних ранців і шкільних рюкзаків для першокласників та учнів початкової школи. Саме шкільні ранці та рюкзаки Hama Step By Step є сьогодні одними з найпопулярніших і затребуваних серед батьків майбутніх першокласників, і на це є свої причини. Головна полягає в тому, що всі вони відповідають ортопедичним вимогам, що пред'являються до рюкзаків і ранців, призначеним для школярів.



Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) підібрати і купити за реальною ціною 3 350 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Детские рюкзаки, портфели таких торгових марок, як наприклад: Hama в електронному магазині Terra Sport
Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) - Фото №2 Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) - Фото №3 Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Ранець шкільний Hama Step by Step Soccer II (ортопедичний) допоможе почати легко. В « Дитячі рюкзаки, портфелі » є все, що Вам знадобиться. Дитячі рюкзаки, портфелі обрадує Вас своєю надійністю. Пікселі Upixel Big бананово-жовті , Пікселі Upixel Big бананово-жовті і Пікселі Upixel Big бананово-жовті від кращих світових постачальників 1163 Ви зможете знайти в нашій лінійці Дитячі рюкзаки, портфелі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Дитячі рюкзаки, портфелі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн