Ракетка для сквошу Head Cyrus 145

КОД ТОВАРУ: 24104
  • Ракетка для сквошу Head Cyrus 145
Ракетка для сквошу Head Cyrus 145
Особливості ракетки: поліпшена маневреність і точність удару, унікальна форма голови "Teardrop", збільшення швидкості удару, завдяки технології YouTek, ідеальний вибір для професіоналів і любителів, максимальний комфорт при грі, ракетка зроблена з високоякісного композиту графіту.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 455 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 194 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
83525
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка для сквошу Head Cyrus 145 - це ракетка професійного рівня, яка ідеально підійде професіоналам і аматорам.
Ракетка для сквошу Head Cyrus 145 середня вага, що дозволяє їй бути маневреної і виробляти сильні удари одночасно. Особливістю цієї ракетки є форма її голови "Teardrop", із застосуванням якої збільшується потужність і точність удару.
У цій ракетці використовується технологія YouTek, завдяки якій ракетка поглинає на 17% більше вібрацій, тим самим збільшуючи швидкість і силу удару. Дана модель чудово демонструє себе в грі, і тримати її в руках - суцільне задоволення. А привабливий дизайн тільки підкреслює її статус.

Ракетки цієї серії здатні збільшити силу і швидкість Вашого удару і допомогти Вам вийти на новий рівень гри, освоївши нові вміння.

Особливості ракетки:
- поліпшена маневреність і точність удару;
- унікальна форма голови "Teardrop";
- збільшення швидкості удару, завдяки технології YouTek;
- ідеальний вибір для професіоналів і аматорів;
- максимальний комфорт при грі;
- ракетка зроблена з високоякісного композиту графіту.


Ракетка для сквошу Head Cyrus 145 - вибір професіоналів!

Характеристики:
Матеріал:
композитний графіт.
Площа струнної поверхні: 495 мм 2.
Вага: 145 г.
Колір: червоний / чорний.

Виробник: Head (Австрія).
Компанія Head, заснована в 1950 році Говардом Хедом, спочатку спеціалізувалася на виготовленні високотехнологічних лиж, і лише через деякий час у виробництві з'явилися тенісні ракетки та аксесуари для тенісу. У цій області компанія Head досягла величезних успіхів, і сьогодні багато провідних професіоналів грають ракетками даного виробника.
На сьогоднішній день компанія працює в чотирьох напрямках: виготовлення товарів для зимових видів спорту (сноуборди, гірські лижі), інвентар для тенісу, обладнання для підводного плавання і ліцензування.


Ракетка для сквошу Head Cyrus 145 купити по які завищеною вартістю 1 455 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Товары для сквоша таких брендів, як наприклад: Head в каталозі Терра Спорт
Ракетка для сквошу Head Cyrus 145

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для сквошу Head Cyrus 145"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Ракетка для сквошу Head Cyrus 145 буде Вашим першим кроком. В « Товари для сквошу » знайдеться все, що Вам знадобиться. Товари для сквошу здивує Вас своєю якістю. Ракетка для сквошу Wilson Impact Pro 500 SQ RKT WRT906000 , Ракетка для сквошу Wilson Impact Pro 500 SQ RKT WRT906000 і Ракетка для сквошу Wilson Impact Pro 500 SQ RKT WRT906000 від знаменитих світових виробників 3860 Ви зможете побачити в нашій категорії Товари для сквошу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Товари для сквошу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн