Ракетка для сквошу Head AFT Inferno

КОД ТОВАРУ: 24095
  • Ракетка для сквошу Head AFT Inferno
Ракетка для сквошу Head AFT Inferno
Особливості ракетки: відмінна потужність і почуття м'яча, ідеальний вибір для професіоналів, чудова жорстка ракетка, максимальний комфорт при грі, ракетка зроблена з високоякісного композиту графіту.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
445 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
83530
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка для сквошу Head AFT Inferno - це ракетка професійного рівня, яка завдяки використанню нової технології AFT стала більш стабільною, легше і жорсткіше. Ця модель чудово підійде як професіоналам, так і любителям.
Ракетка для сквошу Head AFT Inferno - найважча з ракеток серії, що дозволяє наносити більш сильні удари, при меншій вібрації в ручці. Дана модель чудово демонструє себе в грі, і тримати її в руках - суцільне задоволення. А привабливий дизайн тільки підкреслює її особливість.
Ракетки цієї серії здатні підсилити Ваш прогрес і допомогти Вам вийти на новий рівень гри, освоївши нові вміння.
Технологія AFT - це нова технологія для виготовлення більш жорстких ракеток для сквошу, яка допомагає збільшити силу удару. При використанні цієї технології в процесі виробництва, волокна карбону пресуються, що і дає такий ефект.

Особливості ракетки:
- велика потужність і почуття м'яча;
- ідеальний вибір для професіоналів;
- чудова жорстка ракетка;
- максимальний комфорт при грі;
- ракетка зроблена з високоякісного композиту графіту.

Ракетка для сквошу Head AFT Inferno - Ваше незаперечна перевага!

Характеристики:
Матеріал: композит графіту.
Площа струнної поверхні: 485 мм 2.
Вага: 190 г.
Баланс: 305 мм.
Колір: білий / чорний.

Виробник: Head (Австрія).
Компанія Head, заснована в 1950 році Говардом Хедом, спочатку спеціалізувалася на виготовленні високотехнологічних лиж, і лише через деякий час у виробництві з'явилися тенісні ракетки та аксесуари для тенісу. У цій області компанія Head досягла величезних успіхів, і сьогодні багато провідних професіоналів грають ракетками даного виробника.
На сьогоднішній день компанія працює в чотирьох напрямках: виготовлення товарів для зимових видів спорту (сноуборди, гірські лижі), інвентар для тенісу, обладнання для підводного плавання і ліцензування.


Ракетка для сквошу Head AFT Inferno купити за вигідною ціною 445 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Товары для сквоша таких торгових марок, як наприклад: Bino в інтернет-магазині Терраспорт
Ракетка для сквошу Head AFT Inferno

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для сквошу Head AFT Inferno"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Ракетка для сквошу Head AFT Inferno буде Вашим першим кроком. В « Товари для сквошу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для сквошу здивує Вас своєю якістю. Мяч для сквоша Wilson Staff Squash 2 Ball Yel Dot, 2 шт (WRT617600) , Мяч для сквоша Wilson Staff Squash 2 Ball Yel Dot, 2 шт (WRT617600) і Мяч для сквоша Wilson Staff Squash 2 Ball Yel Dot, 2 шт (WRT617600) від знаменитих світових виробників 3860 Ви знайдете в нашому розділі Товари для сквошу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для сквошу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн