Ракетка для сквошу Dunlop Fury Elite HQ 170

КОД ТОВАРУ: 132763
  • Ракетка для сквошу Dunlop Fury Elite HQ 170
Ракетка для сквошу Dunlop Fury Elite HQ 170
Тип: для сквошу. Розмір голови: 503 см2. Довжина: 559 мм. Вага: 170 г. Зразок натяжки: 16х18. Матеріал: сплав титану. Особливості: Легкість ракетки. Міцні струни. Зручна ручка, не ковзає в руці.
Dunlop
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 979 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 264 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
АРТИКУЛ
773107
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка для сквошу Dunlop F ury Elite HQ 170 - модель, яка має дуже легку конструкцію. Ракетка маневрена і призначена для любительської і професійної гри в сквош. Рукоятка у аксесуара прогумована, тому ракетка не ковзає в руці. Ручка має анатомічну форму, яка забезпечує легкий хват. Конструкція зроблена зі сплаву титану, вона не деформується під час гри або ударів по ракетці. Струни надійні, зносостійкі і щільно натягнуті на ракетку, що забезпечує хороший відскік м'яча.

особливості:

·          Легкість ракетки;

·          Міцні струни;

·          Зручна ручка, не ковзає в руці.

Характеристики:

  Тип: для сквошу;

  Розмір голови: 503 см2;

  Довжина: 559 мм;

  Вага: 170 г;

  Зразок натяжки: 16х18;

  Матеріал: сплав титану.

Виробник: Dunlop (Австралія).

Фірма почала роботу в 1910 році. Зараз компанія спеціалізується на випуску спортивного одягу та інвентарю. Компанія грамотно поєднує якість продукції з її вартістю, а ще є улюбленим брендом багатьох зірок спорту. Вибираючи товари цієї фірми, можна не переживати з приводу їх довговічності і зручності. Нові технології грамотно поєднуються з комфортом у використанні.


Ракетка для сквошу Dunlop Fury Elite HQ 170 купити по реально виправданою вартості 1 979 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Товары для сквоша таких брендів, як наприклад: Dunlop в інтернет каталозі Терраспорт
Ракетка для сквошу Dunlop Fury Elite HQ 170

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для сквошу Dunlop Fury Elite HQ 170"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ракетка для сквошу Dunlop Fury Elite HQ 170 допоможе досягти мети. В « Товари для сквошу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Товари для сквошу порадує Вас високою якістю. Мяч для сквоша Wilson Staff Squash 2 Ball Red Dot, 2 шт (WRT617700) , Мяч для сквоша Wilson Staff Squash 2 Ball Red Dot, 2 шт (WRT617700) і Мяч для сквоша Wilson Staff Squash 2 Ball Red Dot, 2 шт (WRT617700) від кращих світових брендів 3860 Ви побачите в нашій категорії Товари для сквошу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Товари для сквошу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн