Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master 4 *

КОД ТОВАРУ: 22669
  • Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master 4 *
Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master 4 *
Клас ракетки: 4 зірки (професійна). Ракетка гарантує високу швидкість обертання м'яча під час гри.
Torneo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
753 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 101 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
4 зірки
АРТИКУЛ
TI-B4.0
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master дозволяє здійснювати максимальний контроль за м'ячем під час гри. Підходить для професійних змагань.
Ракетка гарантує високу швидкість обертання м'яча під час гри. Ваша гра буде активною і цікавою.

Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master - для справжніх професіоналів!

Характеристики:
Клас ракетки: 4 зірки.

Виробник: Torneo (Італія).

Компанія Torneo відома, в першу чергу, як виробник високоякісних тренажерів професійного рівня, а також тренажерів для домашнього використання. Крім того, даний італійський виробник пропонує аксесуари для різних видів спорту, які відрізняються поєднанням відмінної якості і прийнятної ціни.


Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master 4 * підібрати і замовити по які завищеною вартістю 753 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Ракетки для настольного тенниса таких торгових марок, як наприклад: Torneo в онлайн каталозі Терра Спорт
Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master 4 *

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master 4 *"

Коментар: Занимаюсь пару лет настольным теннисом, и решил приобрести себе более профессиональную ракетку. Остановился на этой. Привык к ней очень быстро, она очень удобно ложиться на руку, удары стали намного сильнее и опаснее для соперника, в то время, ракетка очень легкая и мягкая.
22 Февраля 2013
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Коментар: Отличный вариант для продвинутых игроков. У нас в тренажерном зале есть несколько игроков в пинг понг. Советуют ракетки только этой фирмы, так как у нее считается лучшее качество.
22 Февраля 2013
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Валентин
Занимаюсь пару лет настольным теннисом, и решил приобрести себе более профессиональную ракетку. Остановился на этой. Привык к ней очень быстро, она очень удобно ложиться на руку, удары стали намного сильнее и опаснее для соперника, в то время, ракетка очень легкая и мягкая.
22 Февраля 2013
Спортсмен
Отличный вариант для продвинутых игроков. У нас в тренажерном зале есть несколько игроков в пинг понг. Советуют ракетки только этой фирмы, так как у нее считается лучшее качество.
22 Февраля 2013
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ракетки для настільного тенісу

Давно планували зайнятися фігурою? Ракетка для настільного тенісу Torneo Invite Master 4 * допоможе на шляху до мети. В « Ракетки для настільного тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Ракетки для настільного тенісу обрадує Вас високою якістю. Ракетка тенісна Sponeta Junior , Ракетка тенісна Sponeta Junior і Ракетка тенісна Sponeta Junior від топових світових брендів 256 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ракетки для настільного тенісу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ракетки для настільного тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн