Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL

КОД ТОВАРУ: 93716
  • Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL
  • Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL - Фото №2
  • Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL - Фото №3
  • Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL - Фото №4
Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL
Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL. Ручка: конічна. Губка: 1,8 мм. Швидкість: 4. Обертання: 5. Контроль: 10. Клас: 2 *. Особливості: невисока ціна, максимальний рівень контролю.
Spokey
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
165 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 22 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
2 зірки
АРТИКУЛ
81912
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Любителям і початківцям грати в так званий пінг-понг або настільний теніс обов'язково потрібно придбати ракетку Spokey Standard FL, так як за свою невисоку ціну, вона не поступається якістю професійної ракетці. З ракеткою Standard FL Ви можете практикуватися в майстерності цієї гри, удосконалювати свої здібності і здобувати нові навички.

 

особливості:

- невисока ціна за Польське якість;

- виготовлена з екологічно чистих матеріалів;

- забезпечує максимальний рівень контролю.

 

Почни свою гру з ракеткою для настільного тенісу Spokey Standard FL!

 

Характеристики:

Тип: ракетка для настільного тенісу;

Ручка: конічна;

Губка: 1,8 мм .;

Швидкість: 4;

Обертання: 5;

Контроль: 10;

Клас: 2 *.

 

Виробник: Spokey (Польща).

Польська компанія Spokey відрізняється своїм надійним рівнем, як мінімум за те, що вони використовують екологічно чисті матеріали для випуску продукції. Фірма спеціалізується на виготовленні інвентарю для різних видів спорту та займає належне місце серед конкурентів. С не давніх пір компанія розширилася і тепер має філію в Чеській Республіці. Продукція Spokey строго дотримується стандартів безпеки і тестується висококваліфікованими інструкторами.

 

 


Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL купити за вигідною ціною 165 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Ракетки для настольного тенниса таких торгових марок, як наприклад: Spokey в електронному каталозі Терраспорт
Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL - Фото №2 Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL - Фото №3 Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ракетки для настільного тенісу

Давно мрієте зайнятися спортом? Ракетка для настільного тенісу Spokey Standard FL буде Вашим першим кроком. В « Ракетки для настільного тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Ракетки для настільного тенісу здивує Вас своєю якістю. Ракетка для настільного тенісу Butterfly Liu Shiwen LSX5 , Ракетка для настільного тенісу Butterfly Liu Shiwen LSX5 і Ракетка для настільного тенісу Butterfly Liu Shiwen LSX5 від знаменитих світових виробників 256 Ви знайдете в нашому розділі Ракетки для настільного тенісу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ракетки для настільного тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн