Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack

КОД ТОВАРУ: 76599
  • Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack
Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack
Особливості ракетки: ракетка класу "А", конічна ручка, високоякісна багатошарова фанера, двошаровий гума шипами всередину FIESTA, центр ваги збалансований уздовж вертикальної осі. Товщина прокладки з губчастої гуми: 1,5 мм. Накладки: FIESTA (шипи всередину). Підстава: 5-шарова фанера. Форма ручки: конічна. Вага: 154 г. Швидкість: 80. Кручення: 85. Контроль: 85.
Joola
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
795 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 106 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
3 зірки
АРТИКУЛ
53133J
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack класу "А" відома своєю надійністю і високими технічними характеристиками. Основою для таких ракеток служить спеціальна багатошарова, відмінно спресована фанера. Наповнювачем для верхнього шару служить якісна гума FIESTA, рекомендована до використання спортивної асоціацією ITTF. Між зовнішнім шаром і фанерною начинкою виробники розташували губчасту гуму товщиною 1,5 мм.
Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack характеризується тим, що центр її тяжіння чудово збалансований щодо вертикальної осі. Такий підхід до конструювання дозволяє змістити центр ваги на край. Подібне зміщення тягне за собою збільшення удару по м'ячу і сприяє зниженню виникає внаслідок цього вібрації.

Особливості ракетки:
- ракетка класу "А";
- конічна ручка;
- високоякісна багатошарова фанера;
- двошаровий гума шипами всередину FIESTA;
- центр ваги збалансований уздовж вертикальної осі.

Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack - забезпечить високий клас гри!

Характеристики:
Товщина прокладки з губчастої гуми: 1,5 мм.
Накладки: FIESTA (шипи всередину).
Підстава: 5-шарова фанера.
Форма ручки: конічна.
Вага: 154 г.
Швидкість: 80.
Кручення: 85.
Контроль: 85.

Виробник: Joola (Росія).
Joola - офіційний постачальник обладнання та інвентарю для настільного тенісу Олімпіади 1996 року в Атланті, Олімпіади 2000 в Сіднеї, Олімпіади 2004 в Афінах.


Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack підібрати і замовити по які завищеною вартістю 795 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Ракетки для настольного тенниса таких торгових марок, як наприклад: Joola в онлайн каталозі Терра Спорт
Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ракетки для настільного тенісу

Давно планували зайнятися фігурою? Ракетка для настільного тенісу Joola Rosskopf Attack допоможе на шляху до мети. В « Ракетки для настільного тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Ракетки для настільного тенісу обрадує Вас високою якістю. Ракетка тенісна Sponeta Junior , Ракетка тенісна Sponeta Junior і Ракетка тенісна Sponeta Junior від топових світових брендів 256 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ракетки для настільного тенісу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ракетки для настільного тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн