Ракетка тенісна дитяча Babolat Nadal Junior 140

КОД ТОВАРУ: 132690
  • Ракетка тенісна дитяча Babolat Nadal Junior 140
Ракетка тенісна дитяча Babolat Nadal Junior 140
Тип: дитяча (8 -9 років). Комплектація: ракетка і чохол. Довжина: 635 мм. Струнне поле: 16х19. Площа голови: 680 см2. Вага: 240 г. Матеріал: алюміній.
Babolat
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 979 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 264 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Тип
Ракетки
Матеріал
Алюміній
Тип
Дитяча
АРТИКУЛ
140074-100
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка для великого тенісу Babolat Nadal Junior 140 - модель, яка допоможе навчитися грати у великий теніс. На струнах є спеціальні позначки, які допоможуть тренеру навчити дитину поставити замах. Площа голови збільшена, струни щільно натягнуті і не рвуться під час ударів. Їх можна перетягувати самостійно і налаштовувати жорсткість. Ручка у ракетки прогумована і призначена для дитячого захвату. Модель легка, але конструкція не деформується з часом і витримує всі тренування.

особливості:
- легка конструкція;
- зручний розмір для дитини;
- ручка ракетки прогумована для кращого хвата;
- міцні струни c зносостійким матеріалом.

Характеристики:
Тип: дитячий (8-9 років);
Комплектація: ракетка і чохол;
Довжина: 635 мм;
Струнне поле: 16х19;
Площа голови: 680 см2;
Вага: 240 г;
Матеріал: алюміній.

Виробник: Babolat (Франція).
Компанія відкрилася в 1875 році і по сьогоднішній день продовжує створювати нові товари для великого тенісу. Зокрема ракетки від компанії давно зарекомендували себе у великому спорті на відомих турнірах. Після чого люди стали впізнавати продукцію за подвійними смугах на струнах ракетки. Фірма випускає кілька серій ракеток, які призначені для різної категорії гравців. Всі товари проходять перевірку на якість, а також для міцності і довговічності ракеток застосовуються нові технології, які виручають спортсменів під час гри.


Ракетка тенісна дитяча Babolat Nadal Junior 140 купити за вигідною ціною 1 979 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Ракетки для тенниса таких виробників, як наприклад: Babolat в магазині terrasport.ua
Ракетка тенісна дитяча Babolat Nadal Junior 140

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка тенісна дитяча Babolat Nadal Junior 140"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ракетки для тенісу

Давно мрієте зайнятися спортом? Ракетка тенісна дитяча Babolat Nadal Junior 140 буде Вашим першим кроком. В « Ракетки для тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Ракетки для тенісу здивує Вас своєю якістю. Ракетка тенісна Head Nano Ti.Elite S20 , Ракетка тенісна Head Nano Ti.Elite S20 і Ракетка тенісна Head Nano Ti.Elite S20 від знаменитих світових виробників 252 Ви знайдете в нашому розділі Ракетки для тенісу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ракетки для тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн