Ракетка для настільного тенісу Butterfly Tiago Apolonia TAX3

КОД ТОВАРУ: 229767
  • Ракетка для настільного тенісу Butterfly Tiago Apolonia TAX3
Ракетка для настільного тенісу Butterfly Tiago Apolonia TAX3
Матеріал: композитний, шпон. Вага: 180 г. Накладка: 1,5 мм. Обертання: 8 0%. Швидкість: 8 0%. Контроль: 9 0%. Розмір: універсальний. Особливості: Ручка із зручним хватом FL, ERGO GRIP. Легка вага. Підходить для гравців середнього рівня. Підходить для збалансованої та рівномірної гри.
Butterfly
КУПИТИ
ЦІНА:
1 759 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 235 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас
Хобі
АРТИКУЛ
tax3
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ракетка для настільного тенісу Butterfly Tiago Apolonia TAX3 - модель, яка розрахована на гравців середнього рівня. Аксесуар стильний, добре тримається в руці. У ракетки на робочій поверхні мінімально тонкі накладки, що дозволяє добре контролювати м'яч. Модель виконана з композитних матеріалів, швидкість ракетки середня, а контрольованість - висока. Аксесуар надійний і довговічний.


особливості:

  • ручка зі зручним хватом FL ERGO GRIP;
  • легка вага;
  • підходить для гравців середнього рівня;
  • підходить для збалансованої та рівномірної гри.

                                                

Характеристики:
Матеріал:
композитний, шпон;
Вага:
180 г;
Накладка:
1,5 мм;
Обертання:
80%;
Швидкість:
80%;
Контроль:
90%;
Розмір:
універсальний.


Виробник: Butterfly (Японія).
Вперше бренд з'явився в 1950 році. З тих пір компанія почала стрімко розвиватися і популяризувати настільний теніс. Фірма займається випуском всіх різновидів продукції, а також удосконалить свої технології. Відмінною рисою компанії є створення двох науково-дослідних центрів, в яких розробляються і проходять випробування нові аксесуари. Вся продукція максимально якісна.


Ракетка для настільного тенісу Butterfly Tiago Apolonia TAX3 купити за вигідною ціною 1 759 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Ракетки для настольного тенниса таких торгових марок, як наприклад: Butterfly в онлайн магазині Терра Спорт
Ракетка для настільного тенісу Butterfly Tiago Apolonia TAX3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ракетка для настільного тенісу Butterfly Tiago Apolonia TAX3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ракетки для настільного тенісу

Давно мрієте зайнятися спортом? Ракетка для настільного тенісу Butterfly Tiago Apolonia TAX3 буде Вашим першим кроком. В « Ракетки для настільного тенісу » є все, що необхідно спортсмену. Ракетки для настільного тенісу здивує Вас своєю якістю. Ракетка для настільного тенісу Butterfly Zhang Jike Gold , Ракетка для настільного тенісу Butterfly Zhang Jike Gold і Ракетка для настільного тенісу Butterfly Zhang Jike Gold від знаменитих світових виробників 256 Ви знайдете в нашому розділі Ракетки для настільного тенісу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ракетки для настільного тенісу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн