Радіо няня Beurer JBY 90

КОД ТОВАРУ: 77999
  • Радіо няня Beurer JBY 90
Радіо няня Beurer JBY 90
Особливості: режим EcoMode для передачі з низьким рівнем випромінювання, цифрова бездротова технологія, функція двостороннього зв'язку, вбудований нічник, пошук мобільної мережі, оптичний контроль рівня шуму, сигнал у разі переривання контакту, можливість регулювати рівень гучності звуку і чутливості датчика, сигнал про необхідність зміни батарейок , негайна готовність до роботи без тривалого пошуку вільного каналу, зручний поясний затиск для батьків. Кількість колискових: 5 ніжних колискових ,. Включення / вимикання розташоване на блоці для батьків. Радіус дії: до 300 метрів. Колір: жовтий / білий.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 239 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 299 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інше
АРТИКУЛ
JBY 90
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Радіо няня Beurer JBY 90 з радіусом дії до 300 метрів допоможе вам завжди контролювати безпеку і спокій дитини. Завдяки цифрової бездротової технології ця радіо няня забезпечить дуже якісну, безперервний зв'язок. Тут передбачена функція двостороннього зв'язку - для швидкого заспокоєння вашої дитини за допомогою вашого голосу. А наявність вбудованого нічника робить прилад дуже комфортним. Радіо няня Beurer JBY 90 має в своєму розпорядженні 5 ніжних колискових, які включаються / вимикаються з блоку для батьків. Ви зможете самостійно налаштувати гучність звуку і чутливість датчика. У цій Радіо няні передбачений зручний поясний затиск для батьків.


особливості:
- режим EcoMode для передачі з низьким рівнем випромінювання і високою енергоефективністю;
- цифрова бездротова технологія;
- функція двостороннього зв'язку;
- вбудований нічник;
- пошук мобільної мережі;
- оптичний контроль рівня шуму;
- сигнал у разі переривання контакту;
- можливість налаштування гучності звуку і чутливості датчика;
- сигнал про необхідність зміни батарейок;
- негайна готовність до роботи;
- зручний поясний затиск для батьків.


Радіо няня Beurer JBY 90 - висока ефективність і надійність!

Характеристики:
Кількість колискових: 5 ніжних колискових ,.
Включення / вимикання розташоване на блоці для батьків.
Радіус дії:
до 300 метрів.
Колір: жовтий / білий.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Радіо няня Beurer JBY 90 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 239 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Бытовая техника таких торгових марок, як наприклад: Beurer в онлайн каталозі Терра Спорт
Радіо няня Beurer JBY 90

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Радіо няня Beurer JBY 90"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Побутова техніка

Давно планували зайнятися фігурою? Радіо няня Beurer JBY 90 допоможе на шляху до мети. В « Побутова техніка » є все, що необхідно спортсмену. Побутова техніка обрадує Вас високою якістю. Отпариватель універсальний «Чудо-пар» Bradex , Отпариватель універсальний «Чудо-пар» Bradex і Отпариватель універсальний «Чудо-пар» Bradex від топових світових брендів 1825 Ви зможете побачити в нашій лінійці Побутова техніка . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Побутова техніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн