Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим

КОД ТОВАРУ: 100955
  • Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим
  • Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим - Фото №2
Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим
Матеріал: поліестер. Щільність: 240 г / м2. Колір: червоний / сірий.
Tramp
  • Пуловер женский Tramp Ая голубой с белым
  • Пуловер женский Tramp Ая красная с серым
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
582 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 78 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Розмір
S, M, L
АРТИКУЛ
TRWF-002-R
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пуловер жіночий Tramp Ая Червоний / Сірий - тепла і функціональна модель, яка підійде для занять спортом, а також для повсякденного носіння в місті або на природі. Фліс, зроблений за спеціальними технологіями, відмінно зберігає тепло всередині і виводить вологу назовні. Завдяки цьому ваше тіло буде комфортно себе почувати як в спокійному стані, так і при активних фізичних навантаженнях. Micro Fleece дуже м'який і приємний, дозволяє тілу дихати. Пуловер не вбирає вологу, сохне швидко, не кашлатітся і не втрачає насиченого кольору. Він не сяде і не розтягнеться після прання. Комір високий і застібається на блискавку, забезпечуючи додатковий комфорт. Завищена горловина береже шию від вітру. Дві кишені з боків застібаються на блискавку. Краї рукавів і низ оброблені для підвищення зносостійкості.

Особливості пуловера:
- матеріал Micro Fleece;
- теплоізоляційні якості;
- оброблені краї.

Пуловер жіночий Tramp Ая Червоний / Сірий - ваш комфорт і тепло!

Характеристики:
Матеріал: поліестер;
Щільність: 240 г / м2;
Колір: червоний / сірий.

Виробник: Tramp (США).
Компанія Tramp - один з лідерів на ринку зимових спортивних товарів. Бренд випускає одяг, взуття, рюкзаки, намети і т.п. Все, що може знадобитися любителям активного зимового відпочинку, або занять спортом, ця фірма робить з найякісніших матеріалів за останніми технологіями. Поєднання міцності і легкості, а також ефективності теплоізоляційних властивостей, за лічені роки вивело продукцію Tramp в лідери на світовому ринку.


Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим купити за вигідною ціною 582 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские свитера и пуловеры таких торгових марок, як наприклад: Tramp в інтернет-магазині Терраспорт
Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі светри і пуловери

Давно мрієте зайнятися спортом? Пуловер жіночий Tramp Ая червона з сірим буде Вашим першим кроком. В « Жіночі светри і пуловери » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі светри і пуловери здивує Вас своєю якістю. Толстовка Craft Shift Free Pullover W vision / black / orchid , Толстовка Craft Shift Free Pullover W vision / black / orchid і Толстовка Craft Shift Free Pullover W vision / black / orchid від знаменитих світових виробників 2149 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі светри і пуловери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі светри і пуловери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн