Протеїн Nutrabolics Isobolic (908 г)

КОД ТОВАРУ: 106666
  • Протеїн Nutrabolics Isobolic (908 г)
Протеїн Nutrabolics Isobolic (908 г)
Категорія: протеїни. Форма випуску: порошок.
NutraBolics
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 485 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 198 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
Кокос, Шоколад, Полуниця з вершками
Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
748252767318-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Протеїн Nutrabolics Isobolic (908 г) складається тільки з кращих джерел білка, які мають анаболічний і антикатаболический ефект.

Основні компоненти Nutra Bolics Isobolic: ізолят сироваткового протеїну, міцелярно казеїн і яєчний білок. Ізолят сироваткового протеїну стимулює ріст м'язової маси в найкоротші терміни. Міцелярно казеїн - забезпечує довготривалу насиченість організму, забезпечуючи антикатаболический ефект. Яєчний білок - має найбільш збалансований склад амінокислот, які сприяють росту м'язів і запобігають процесу руйнування м'язових волокон.

Завдяки ретельно підібраних інгредієнтів   Nutra Bolics Isobolic прекрасно підходить для використання в ситуаціях, коли ваше тіло швидко потребу в білку - до і після тренування, під час підвищеної фізичної активності і під час тривалих перерв між прийомами їжі - наприклад, вночі.

Протеїн Nutra Bolics Isobolic отримав всесвітнє визнання. Isobolic - унікальна харчова добавка, яка повинна бути в раціоні кожного спортсмена.

особливості:

  • підтримує анаболизм і гальмує катаболізм;
  • швидко відновлює організм;
  • включає 4 білкові фракції;
  • допомагає спалювати жир.

Якщо націлені на створення м'язової маси, Nutra Bolics Isobolic допоможе вам!

Склад і харчова цінність (1 порція - 2 мірних ложки - 55 г):

У порції

% Від добової норми

калорійність

220 ккал

жири

2,5 г

4%

вуглеводи

4 г

сукралоза

55 мг

1%

білок

45 г

протеїн

50 г

содиум

100 мг

4%

калій

380мг

10%

Інші інгредієнти: Розширена ізоболіческая білкова матриця (мікроконцентрат ізолят сироваткового протеїну, міцелярно казеїн, яєчний альбумін, концентрат сироваткового білка), CLA, бромелайн, лляне насіння порошок, сукралоза, натуральні і штучні ароматизатори.

Приймати в залежності від індивідуальних потреб:

розчинити одну мірну ложку (27г)   або дві (55 г) в 200-300мл холодної води або молока. Споживання 1-3 порцій на день.

У день тренування: Одна порція (27-55g) вранці, відразу після пробудження за 30 хвилин до тренування і відразу після тренування.

У нетренувальні дні:   Одна порція (27-55g) вранці, відразу після пробудження, наступна протягом кілька годин, переважно в інтервалах між прийомами їжі.

Упаковка: 908г.

Виробник: «Nutra Bolics» (США).

Кожен продукт «Nutra Bolics» науково аргументований. А саме компанія «Nutra Bolics» проводить широкий діапазон досліджень   і розробку інноваційних препаратів спалювання жиру, збільшення м'язової маси, забезпечити міцність, витривалість, лібідо. Мета компанії полягає в тому, щоб об'єднати клінічні випробування і багаторічний досвід роботи в області здоров'я та фітнесу. «Nutra Bolics» хоче забезпечити 100% -е збільшення продуктивності продукції для спортсменів, які за всіх сил намагаються в тренажерному залі і їх зусилля повинні бути винагороджені сенсаційними ефектами.   «Nutra Bolics» є абсолютним прихильником високоякісної продукції та максимальної чесності в бізнесі.


Протеїн Nutrabolics Isobolic (908 г) купити за вигідною ціною 1 485 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Протеины таких торгових марок, як наприклад: NutraBolics в електронному каталозі Терраспорт
Протеїн Nutrabolics Isobolic (908 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Протеїн Nutrabolics Isobolic (908 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно мрієте зайнятися спортом? Протеїн Nutrabolics Isobolic (908 г) буде Вашим першим кроком. В « Протеїни » є все, що необхідно спортсмену. Протеїни здивує Вас своєю якістю. Протеин Muscletech Essential 100% Whey (2,28 кг) - клубника , Протеин Muscletech Essential 100% Whey (2,28 кг) - клубника і Протеин Muscletech Essential 100% Whey (2,28 кг) - клубника від знаменитих світових виробників 493 Ви знайдете в нашому розділі Протеїни . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Протеїни . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн