Гейнер Nutrabolics Anabolic Window (2,26 кг)

КОД ТОВАРУ: 106661
  • Гейнер Nutrabolics Anabolic Window (2,26 кг)
Гейнер Nutrabolics Anabolic Window (2,26 кг)
Категорія: послетренировочний комплекс. Форма випуску: порошок.
NutraBolics
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 195 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 160 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
Ваніль, Шоколад
Категорія 
Гейнери
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
713757758208-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гейнер Nutrabolics Anabolic Window (2,26 кг) - послетренировочний комплекс з просунутою формулою білків і вуглеводів, яка була створена для того, щоб запобігти руйнуванню тканини м'язів і прискорення відновлення тіла. Протеїн забезпечує організм необхідними речовинами в оптимальних пропорціях після інтенсивного і тривалого стресу. Містить ізолят сироваткового протеїну, амінокислоти ВСАА й глютамин. Такі компоненти як жир, холестерин і лактоза зведено до мінімуму. Підвищує рівень глюкози в крові, викликаючи стан гіпотермії тіла за рахунок унікальної суміші вуглеводів. В результаті збільшується виробництво інсуліну.

особливості:

  • прискорює процес регенерації;
  • збільшує розмір м'язів;
  • має високоякісну білкову матрицю;
  • максимізує виробництво АТФ.

Склад і харчова цінність (1 порція - 3 мірні ложки):

калорійність -   300 ккал;

Жир - 2 г;

Насичені жири - 0 г;

холестерин -   65 мг;

Натрій - 105 мг;

калій   - 170 мг;

Вуглеводи - 43 г;

Цукор - 3 г;

Білок - 30 г;

Вітамін С - 0,36 мг;

Кальцій - 221 мг;

Залізо - 0,10 мг;

Anabolic   Shock матриця - 12г;

Етиловий ефір L-лейцину, етиловий ефір L-аргініну, етиловий ефір L-цитруллина, етиловий ефір L-норваліна, N-ацетил-L-глутамін, L-гліцин, хелат магнію креатину, метілогуанідінуксусная кислота, мікронізований таурин, KR-ALA

склад:

Многоступенчастая інсулінотропний суміш вуглеводів (модифікований картопляний крохмаль, D-глюкоза, розчинена мальтодестріна, трегалоза), суміш білка DH (гідролізат сироваткового протеїну, мікрофільтрований ізолят сироваткового протеїну, частково мікрофільтрований концентрат сироваткового протеїну), сукралоза, натуральні і штучні ароматизатори.

Змішати 3 мірних ложки (92 г) в 250-400 мл (в залежності від бажаної консистенції) води. Приймати одну порцію протягом 45 хвилин після тренування.

Упаковка: 2,27 кг (24 порції).

Виробник: «Nutra Bolics» (США).

Кожен продукт «Nutra Bolics» науково аргументований. А саме компанія «Nutra Bolics» проводить широкий діапазон досліджень   і розробку інноваційних препаратів спалювання жиру, збільшення м'язової маси, забезпечити міцність, витривалість, лібідо. Мета компанії полягає в тому, щоб об'єднати клінічні випробування і багаторічний досвід роботи в області здоров'я та фітнесу. «Nutra Bolics» хоче забезпечити 100% -е збільшення продуктивності продукції для спортсменів, які за всіх сил намагаються в тренажерному залі і їх зусилля повинні бути винагороджені сенсаційними ефектами.   «Nutra Bolics» є абсолютним прихильником високоякісної продукції та максимальної чесності в бізнесі.


Гейнер Nutrabolics Anabolic Window (2,26 кг) вибрати за доступною вартості 1 195 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Протеины таких брендів, як наприклад: NutraBolics в каталозі магазина Terrasport
Гейнер Nutrabolics Anabolic Window (2,26 кг)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гейнер Nutrabolics Anabolic Window (2,26 кг)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно хотіли зайнятися спортом? Гейнер Nutrabolics Anabolic Window (2,26 кг) - це Ваш перший крок. В « Протеїни » є все, що знадобиться спортсмену. Протеїни здивує Вас своєю оригінальністю. Протеин Power Pro Protein MIX (1000 г) - шоколад с циннамоном , Протеин Power Pro Protein MIX (1000 г) - шоколад с циннамоном і Протеин Power Pro Protein MIX (1000 г) - шоколад с циннамоном від кращих світових виробників 493 Ви можете знайти в нашій категорії Протеїни . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Протеїни . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн