Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг)

КОД ТОВАРУ: 106308
  • Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг)
Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг)
Тип харчової добавки: протеїн. Вага: 2,27 кг. Розмір порції: 1 совок (30 г). Кількість порцій в упаковці: 76. Енергетична цінність 1 порції (30 г): 119 Ккал. Склад 1 порції (30 г): Жири: 2,2 м В т.ч. насичені жири: 1,6 м Вуглеводи: 1,3 м В т.ч. цукор: 1,1 м Клітковина: 0,1 м Білок: 23,5 г. Сіль: 0,12 г. Смак харчової добавки: банан + персик; шоколад; полуниця; ваніль.
Kevin Levrone
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 475 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 197 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
Ваніль, Полуниця, Шоколад, Банан + Персик
Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
5902052814022-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг) - концентрат сироваткового протеїну, посилений ВСАА та глютамином. Є джерелом білка, найважливішого нутриента для відновлення і росту м'язів. Крім того, що білок забезпечує організм амінокислотами, без яких неможливе зростання м'язових клітин, він виконує і ряд інших не менш важливих функцій: транспортну (перенесення речовин в клітини), гормональну, захисну, ферментативну (покращує засвоєння їжі). Зі звичайною їжею в організм людини надходить недостатня кількість білка, а за умови регулярних спортивних тренувань його тим більше неможливо заповнити тільки за допомогою збалансованого харчування. Якщо після важкої силового тренування не забезпечити м'язи білком або амінокислотами у вільній формі, може розвинутися катаболічну стан, через який процес відновлення проходить значно довше. ВСАА - основні будівельні амінокислоти білкових структур в м'язах. Глютамин - амінокислота, яка бере участь в синтезі м'язового білка, перешкоджає катаболізму, а також зміцнює імунну систему.
Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг) - ідеальний варіант для тих, хто хоче швидко наситити м'язи амінокислотами. Кожна порція LevroWheySupreme (30 г) містить 23,5 г протеїну, 5 г ВСАА та 4 г L-глютамина. На відміну від інших видів протеїну, для виробництва LevroWheySupreme не застосовувалися високі температури, активні кислоти і зайві обсяги соди, а тільки холодний віджим та мікрофільтрація. Подібна щадна технологія дозволила створити одну з найчистіших і високопоживних протеїнових сумішей на ринку. За рахунок того, що концентрат протеїну вимагає менших витрат на очистку, ціна на цей вид протеїну нижче ніж, наприклад, на ізолят або гідролізат.

Особливості протеїну:
- концентрат сироваткового протеїну;
- джерело білка;
- сприяє синтезу м'язового білка;
- швидко насичує м'язи амінокислотами;
- додаткове джерело енергії для м'язів;
- запускає анаболічні процеси;
- пригнічує катаболізм (руйнування м'язів);
- містить ВСАА й глютамин у вільній формі;
- відмінно розчиняється, не залишаючи грудок.

Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг) - для швидкого відновлення м'язів!

Характеристики:
Тип харчової добавки: протеїн.
Вага: 2,27 кг.
Розмір порції: 1 совок (30 г).
Кількість порцій в упаковці: 76.
Енергетична цінність 1 порції (30 г): 119 Ккал.
Склад 1 порції (30 г):
Жири: 2,2 м
В т.ч. насичені жири: 1,6 м
Вуглеводи: 1,3 м
В т.ч. цукор: 1,1 м
Клітковина: 0,1 м
Білок: 23,5 м
Сіль: 0,12 м
Смак харчової добавки: банан + персик; шоколад; полуниця; ваніль.

Виробник: Kevin Levrone (США).

Авторська лінія спортивного харчування Kevin Levrone Signature Series - це революційні харчові добавки, в створенні яких брав участь Кевін Леврон, всесвітньо відомий американський професійний культурист. Серед безлічі аналогічних препаратів харчові добавки Kevin Levrone відрізняються чудовою якістю, обумовленою науковим підходом до підбору інгредієнтів, їх поєднанню і т.д. Вони створені для тих хто ставить собі за мету побудувати ефектну мускулатуру, кардинально поліпшити фізичну форму і спортивні результати.

Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг) купити за вигідною ціною 1 475 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Протеины таких торгових марок, як наприклад: Kevin Levrone в онлайн каталозі Терра Спорт
Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно мрієте зайнятися спортом? Протеїн Kevin Levrone Levro Whey Supreme (2,27 кг) буде Вашим першим кроком. В « Протеїни » є все, що необхідно спортсмену. Протеїни здивує Вас своєю якістю. Протеин MusclePharm Coco Protein RTD (355 мл) - шоколад , Протеин MusclePharm Coco Protein RTD (355 мл) - шоколад і Протеин MusclePharm Coco Protein RTD (355 мл) - шоколад від знаменитих світових виробників 493 Ви знайдете в нашому розділі Протеїни . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Протеїни . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн