Велосипед дитячий Pride Kelly - 16 ", рожево-білий (SKDM-16-02)

КОД ТОВАРУ: 80770
  • Велосипед дитячий Pride Kelly - 16 ", рожево-білий (SKDM-16-02)
Велосипед дитячий Pride Kelly - 16
Велосипед 16 "Pride Kelly оснащений передніми і задніми гальмами, що робить їзду більш безпечною і захищеною. Для тих маляток, які ще не навчилися їздити на двоколісному велосипеді передбачені сталеві опорні колеса, які страхують під час руху, не дозволяючи дитині втратити рівновагу.
Pride
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 685 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 225 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Вікова група 
від 3 до 6 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
SKDM-16-02
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Pride Kelly - 16 ", рожево-білий (SKDM-16-02) - це мрія кожної дівчини, віком від 4 до 7 років. Симпатичний дизайн, в виключно дівочому стилі, робить цю модель однією з найпопулярніших серед дівчаток. Прекрасний подарунок для маленької принцеси!

 

Велосипед дитячий Pride Kelly - 16 ", рожево-білий (SKDM-16-02) оснащений передніми і задніми гальмами, що робить їзду більш безпечною і захищеною. Для тих маляток, які ще не навчилися їздити на двоколісному велосипеді передбачені сталеві опорні колеса, які страхують під час руху, не дозволяючи дитині втратити рівновагу.

 

Велосипед детский 16 "Pride Kelly - мрія на колесах!

 

Технічні характеристики

 

Рама: Hi TEN наклейки під лак
Вилка: Hi TEN
Рульова: VP
Гріпси: VELO
Шатун: Cyclone Тайвань
Каретка: VP
Ланцюг: KMC
Переднє гальмо: V-brake Alghonga алюміній

Втулка передня: JOYTECH / NOVATECH
Втулка задня: JOYTECH / NOVATECH гальмівна
Гальмівна ручка: Alghonga ТАЙВАНЬ алюміній
Обода: Алюміній, подвійний 16 "
Покришки: DURO
Камери: DURO
Кермо: ZOOM
Винос керма: ZOOM
Сідло: Active, Тайвань
Підсідельна труба: ZOOM
Педалі: ZOOM
Крила: FLINGER пластик, Тайвань
Опорні колеса: База сталь, Тайвань

Виробник: Pride (Україна)

Pride - це марка, коріння якої починаються в Україні. Перші креслення велосипедних рам з'явилися ще в 2006 році, коли виникла ідея зробити хороші рами для велосипедистів, втіливши кращі розробки провідних марок, при доступній ціні. Пізніше рами модифікувалися й поліпшувалися з урахуванням побажань українських райдерів. В результаті з'явився продукт, який не поступається за своїми характеристиками і якістю відомим світовим брендам. Проводять рами Pride на одному з найбільших заводів Тайваню, який відмінно зарекомендував себе, виготовляючи алюмінієві і хромолевими рами для Mongoose, Iron Horse, GT, Fritz, Schwinn.

У 2010 році в лінійці з'явилася перша модель Крос кантрі S-300. У лінійці 2011 року, значно розширено модельний ряд крос-кантрі, з'явилися дві міські моделі. Розширено лінійка дитячих велосипедів.


Велосипед дитячий Pride Kelly - 16 ", рожево-білий (SKDM-16-02) купити за вигідною ціною 1 685 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Детские велосипеды таких виробників, як наприклад: Pride в магазині terrasport.ua
Велосипед дитячий Pride Kelly - 16 ", рожево-білий (SKDM-16-02)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Pride Kelly - 16 ", рожево-білий (SKDM-16-02)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно мрієте зайнятися спортом? Велосипед дитячий Pride Kelly - 16 ", рожево-білий (SKDM-16-02) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди здивує Вас своєю якістю. Велосипед дитячий Formula Cream 2021 18 чорний, рама - 9 "(OPS-FRK-18-090) , Велосипед дитячий Formula Cream 2021 18 чорний, рама - 9 "(OPS-FRK-18-090) і Велосипед дитячий Formula Cream 2021 18 чорний, рама - 9 "(OPS-FRK-18-090) від знаменитих світових виробників 1026 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі велосипеди . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн