Прилад для шкіри ультразвукової Beurer FCE 80

КОД ТОВАРУ: 78047
  • Прилад для шкіри ультразвукової Beurer FCE 80
Прилад для шкіри ультразвукової Beurer FCE 80
Особливості приладу: призначений для косметичного догляду за шкірою, комплектується кремом, стимулює кровообіг, покращує зовнішній вигляд шкіри, 5 мільйонів м'яких ультразвукових хвиль в секунду, гарантує мікромасаж / зігріваючу дію / оптимальне вбирання вологи і косметичних засобів. Максимальний час роботи від акумулятора: 50 хвилин. Рекомендована частота і тривалість догляду: 3 рази на тиждень по 10 хвилин. У комплект входить докладна інструкція з експлуатації приладу.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 659 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 755 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
FCE 80
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ультразвуковий прилад для шкіри Beurer FCE 80 протягом секунди створює близько 5 мільйонів м'яких коливань. Ці коливання проникають в шкіру і таким чином стимулюють різні її шари. Це рух досягає глибоких шарів шкіри, робить їх більш проникними і живить їх вологою і засобами для догляду, які при цьому використовуються. Стимулюється обмін речовин і виведення шлаків. Ультразвуковий догляд впливає на лімфатичну систему. Ваші клітини швидше відновлюються. Разом ці чинники покращують загальний вигляд шкіри і роблять вас більш молодими і здоровими.
Ультразвуковий прилад для шкіри Beurer FCE 80 стимулює кровопостачання і сприяє очищенню шкіри. За допомогою приладу ви можете здійснювати косметичний догляд за шкірою обличчя самостійно в домашніх умовах. Те, що раніше було можливо тільки в косметичній студії, тепер можливо будинку за допомогою даного приладу.

Особливості приладу:
- призначений для косметичного догляду за шкірою;
- комплектується кремом;
- стимулює кровообіг;
- покращує зовнішній вигляд шкіри;
- 5 мільйонів м'яких ультразвукових хвиль в секунду;
- гарантує мікромасаж / зігріваючу дію / оптимальне вбирання вологи і косметичних засобів.

Ультразвуковий прилад для шкіри Beurer FCE 80 - зробить вашу шкіру красивою і здоровою!

Характеристики:
Максимальний час роботи від акумулятора: 50 хвилин.
Рекомендована частота і тривалість догляду: 3 рази на тиждень по 10 хвилин.
У комплект входить докладна інструкція з експлуатації приладу.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Прилад для шкіри ультразвукової Beurer FCE 80 купити за вигідною ціною 5 659 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для красоты и здоровья таких торгових марок, як наприклад: Beurer в онлайн магазині Терра Спорт
Прилад для шкіри ультразвукової Beurer FCE 80

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Прилад для шкіри ультразвукової Beurer FCE 80"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для краси та здоров'я

Давно мрієте зайнятися спортом? Прилад для шкіри ультразвукової Beurer FCE 80 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для краси та здоров'я » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для краси та здоров'я здивує Вас своєю якістю. Електростимулятор Beurer EM 10 Back (жовтий) , Електростимулятор Beurer EM 10 Back (жовтий) і Електростимулятор Beurer EM 10 Back (жовтий) від знаменитих світових виробників 1421 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для краси та здоров'я . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для краси та здоров'я . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн