Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110

КОД ТОВАРУ: 105823
  • Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110
Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110
Тип тренажера: вантажоблочний. Призначення: зміцнення м'язів черевного преса. Вага стека: 100 кг. Вага тренажера: 230 кг. Розмір: 1,1х0,97х1,57 м. Гарантійний термін експлуатації становить: 1) на зварену раму - на весь термін експлуатації; 2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці; 3) на м'які частини - 6 календарних місяців. Термін виготовлення тренажера становить: 30-60 календарних днів.
Fit Way Factory
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
25 745 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3437 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Професійні
Тип навантаження
Вантажноблокові
Тип тренажера
Вузьконаправлені
Призначення
Для торса
АРТИКУЛ
A 110
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110 призначена для тренування м'язів черевного преса і ефективного спалювання надлишкової жирової прошарку в цій області. Являє собою міцну стійку конструкцію, розраховану на інтенсивні тренування. Тренажер має всі необхідні функції для максимально ефективних навантажень: регульований кут повороту силового важеля, плаваючий завзятий валик. Підставка для фіксування ніг регулюється в межах декількох позицій. Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110 орієнтована на використання в спортивних залах і характеризується міцністю, що забезпечує їй тривалий термін служби. Зібрано на міцній сталевій рамі. Оснащена зручною лавою, конструкція якої детально продумана, і дозволяє спортсменові зайняти оптимально зручне для тренування становище. Ви можете замовити аналогічний тренажер з будь-якими конструктивними особливостями і будь-якого кольору. Термін виготовлення тренажера становить 30-60 календарних днів. При виборі колірного виконання, враховуються всі побажання замовника. Гарантійний термін експлуатації становить: 1) на зварену раму - на весь термін експлуатації; 2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці; 3) на м'які частини - 6 календарних місяців.

Особливості тренажера:
- орієнтований на використання в спортивних залах;
- для тренування м'язів черевного преса;
- міцна стійка конструкція;
- регульований кут повороту силового важеля;
- плаваючий завзятий валик;
- Багатопозиційна підставка для фіксування ніг;
- зручна лава;
- розрахований на інтенсивні тренування;
- зібраний на міцній сталевій рамі;
- можливість замовити оригінальний тренажер будь-якої конструкції / кольору;
- гарантія довговічності.

Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110 - гарантія ефективних тренувань!

Характеристики:
Тип тренажера: вантажоблочний;
Призначення: зміцнення м'язів черевного преса;
Вага стека: 100 кг;
Вага тренажера: 230 кг;
Розмір: 1,1х0,97х1,57 м;
Гарантійний термін експлуатації становить:
1) на зварену раму - на весь термін експлуатації;
2) на рухомі частини та механізми - 24 календарних місяці;
3) на м'які частини - 6 календарних місяців;
Термін виготовлення тренажера становить: 30-60 календарних днів.

Виробник: Fit Way Factory (Україна).
Fit Way Factory - українська компанія, що спеціалізується на виробництві силових тренажерів, призначених для використання в комерційних цілях. Їх відрізняє чудова функціональність і висока міцність, розрахована на інтенсивні тренування. Значною перевагою Fit Way Factory в порівнянні з аналогічними компаніями є те, що вона виробляє тренажери за індивідуальними замовленнями, з огляду на все запитувані клієнтом конструктивні вимоги.

Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110 купити по реально виправданою вартості 25 745 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Грузоблочные тренажеры таких брендів, як наприклад: Fit Way Factory в інтернет каталозі Терраспорт
Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вантажноблокові тренажери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Прес-машина Fit Way Factory Bridge Style A 110 допоможе досягти мети. В « Вантажноблокові тренажери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Вантажноблокові тренажери порадує Вас високою якістю. Трицепс-машина (бруси) Impulse Seated Dip Machine , Трицепс-машина (бруси) Impulse Seated Dip Machine і Трицепс-машина (бруси) Impulse Seated Dip Machine від кращих світових брендів 206 Ви побачите в нашій категорії Вантажноблокові тренажери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Вантажноблокові тренажери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн