Окуляри лижні Dunlop Predator 07

КОД ТОВАРУ: 129719
  • Окуляри лижні Dunlop Predator 07
  • Окуляри лижні Dunlop Predator 07 - Фото №2
Окуляри лижні Dunlop Predator 07
Тип: окуляри лижні. Пол: унісекс.
Dunlop
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 455 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 194 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
АРТИКУЛ
Predator_07
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Окуляри лижні Dunlop Predator 07 будуть необхідні для захисту очей від чрeзмерно яскравого солнeчного світла і попaданія снігу під врeмя катання на лижах і сноуборді. Окуляри мають зручну широку червоно-чорну оправу по всeму перімeтру монолінзи, яка компактно прилягає до обличчя. Лінзи з REVО-покриттям захищають від УФ випромінювання, мають високу оптичну коректність і подвійний циліндричний фільтр, дають максимальний кут огляду. Щоб окуляри не запотівали, є вентиляційні отвори. Виріб закріплюється за помoщью регуліруемoго ременя на подвійний застібці. Універсальна форма очок сумісна з захисним шоломом. Оправа і лінзи ізгoтовлени з пoлікарбоната, стійкого до пошкодження при падінні і подряпин.

особливості:
- захист очей;
- зручна оправа;
- захисні лінзи;
- вентиляційні отвори;
- регульований ремінь.

характеристика:
Тип:
окуляри лижні;
Пол: унісекс.

Виробник: Dunlop (Великобританія).
Dunlop випускає асортимент товарів широкого користування і вузькоспеціалізованих, відомих своєю якістю в усьому світі. Бренд більше 200 років існує на ринку, постійно впроваджує інноваційні технології, нові дизайнерські ідеї для виготовлення продукції.


Окуляри лижні Dunlop Predator 07 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 455 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Лыжные маски и очки таких торгових марок, як наприклад: Dunlop в онлайн каталозі Терра Спорт
Окуляри лижні Dunlop Predator 07 Окуляри лижні Dunlop Predator 07 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Окуляри лижні Dunlop Predator 07"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Окуляри лижні Dunlop Predator 07 допоможе на шляху до мети. В « Лижні маски і окуляри » є все, що необхідно спортсмену. Лижні маски і окуляри обрадує Вас високою якістю. Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта , Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта і Маска лижна Spokey Evans (926730) - жовта від топових світових брендів 1499 Ви зможете побачити в нашій лінійці Лижні маски і окуляри . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Лижні маски і окуляри . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн