Гра настільна "Зрозумій мене" Danko toys

КОД ТОВАРУ: 109892
  • Гра настільна "Зрозумій мене" Danko toys
  • Гра настільна "Зрозумій мене" Danko toys - Фото №2
Гра настільна
Мова: російська Вік: від 8 років. Кількість гравців: від 4 Розмір упаковки: 39 х 29 х 4,5 см. Вага: 500 г. Матеріал: картон Виробник: Данко-Тойз, Україна
Danko toys
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
128 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 17 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
91017
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Настільна гра "Зрозумій мене" - версія Alias від Данко
"Зрозумій мене" - командна гра-вікторина в слова для веселої компанії за принципом гри Алиас (Еліас).
Настільна гра "Зрозумій мене" ведеться командами на час: чим більше слів зможе відгадати команда, тим більше балів вона одержить і далі просунеться на ігрове поле. Слова можуть пояснюватися абсолютно новими і неймовірними способами, синонімами або антонімами, головне не використовувати однокореневі слова. Фантазія, уява, міміка, загадка.
Учасники гри діляться на дві команди. Призначається "ведуча" команда. Інша команда придумує слово так, щоб його не почули гравці супротивника. Це слово повідомляється "на вушко" одному з представників "провідною" команди. Мета цього учасника гри - зобразити жестами сенс повідомленого йому слова так, щоб його команда назвала загадане слово. Використовувати літери, вимовляти це слово губами без голосу (і, звичайно, голосом), а також показувати на предмет, званий цим словом, забороняється. Якщо команда вгадала слово, то вона отримує очко. Далі команди міняються місцями. У наступному колі від команд повинні виступити інші представники, і так, поки не виступлять всі. Звичайно, ця гра може здатися не дуже смішний, але якщо дати волю фантазії, то можна придумати дуже "цікаві" слова: "пилосос", "організм" і т.д. Крім цього, звичайно, від гравців потрібно розкутість і легке, з почуттям гумору, ставлення до забави.

склад:
280 карток: 210 карток зі словами (1260 слів), 50 карток зі знаменитостями (300 знаменитостей), 10 карток з емоціями, 10 "особливих карток".

Загальні характеристики:
Мова російська
Вік: від 8 років.
Кількість гравців: від 4
Розмір упаковки: 39 х 29 х 4,5 см.
Вага: 500 г.
Матеріал: картон
Виробник: Данко-Тойз, Україна


Гра настільна "Зрозумій мене" Danko toys підібрати і купити за реальною ціною 128 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Разные таких торгових марок, як наприклад: Danko toys в електронному магазині Terra Sport
Гра настільна "Зрозумій мене" Danko toys Гра настільна "Зрозумій мене" Danko toys - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна "Зрозумій мене" Danko toys"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно хочете зайнятися фігурою? Гра настільна "Зрозумій мене" Danko toys допоможе почати легко. В « Різні » є все, що Вам знадобиться. Різні обрадує Вас своєю надійністю. Гра настільна Кораловий риф , Гра настільна Кораловий риф і Гра настільна Кораловий риф від кращих світових постачальників 460 Ви зможете знайти в нашій лінійці Різні . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Різні . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн