Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова

КОД ТОВАРУ: 505866
  • Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова
  • Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова - Фото №2
Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова
Plexus - це універсальна поясна сумка з великим обсягом, в яку помістяться всі необхідні речі для пробіжки й забігів на короткі дистанції. Призначення: для щоденного бігу, тренувань, забіги на короткі дистанції Сумка розроблена так, що й в пустому, й в завантаженому стані чудово сидить на спортсмені. В цю сумку поміститься фляга, в передній кишені, й 1 літровий резервуар в основному відділені на блискавці. В середині основного виділення є сітчаста кишеня для зберігання дрібних предметів. Задня частина основного відділення зроблена з сітки XT Mesh, яка добре відводить вологу, а також запобігає натиранню. Дно основного відділення посилено другим шаром тканини 30D, щоб зміцнити місце навантаження, при цьому зберегти легкість. Передня частина поясної сумки також оснащена функціональною кишенею з 4-сторонней еластичної сітки. Крім того, спереду є два шнурки для переноски додаткового одягу при необхідності. Сумка йде в комплекті з тримачем для ліхтаря Lumen Ally. Lumen Ally зробить вас видимими у темний час доби або в умовах поганої видимості. Як і всі поясні ремені, Lumen Ally ремінь сітчастий, це дозволяє волозі випаровуватись й не зісковзує після фіксування по розміру. В цьому тримачі також можна помістити мобільний телефон, гелі, резервні батарейки або другі предмети першої необхідності. В кишені розташованій під ліхтар, можна розмістити додатковий акумулятор. Lumen Ally дозволить вам бігати швидко й впевнено, як вдень, й при цьому має при собі вподобані вами гідратаційні засоби. Ліхтар в комплект не входить.Сумісні ліхтарі: Lumen 600 Сумісні поясні ремені: Plexus.
UltrAspire
КУПИТИ
ЦІНА:
2 048 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 273 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
бордовий
АРТИКУЛ
UA080BG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Plexus - це універсальна поясна сумка з великим обсягом, в яку помістяться всі необхідні речі для пробіжки й забігів на короткі дистанції.

  • Призначення: для щоденного бігу, тренувань, забіги на короткі дистанції

Сумка розроблена так, що й в пустому, й в завантаженому стані чудово сидить на спортсмені. В цю сумку поміститься фляга, в передній кишені, й 1 літровий резервуар в основному відділені на блискавці. В середині основного виділення є сітчаста кишеня для зберігання дрібних предметів. Задня частина основного відділення зроблена з сітки XT Mesh, яка добре відводить вологу, а також запобігає натиранню. Дно основного відділення посилено другим шаром тканини 30D, щоб зміцнити місце навантаження, при цьому зберегти легкість. Передня частина поясної сумки також оснащена функціональною кишенею з 4-сторонней еластичної сітки. Крім того, спереду є два шнурки для переноски додаткового одягу при необхідності.

Сумка йде в комплекті з тримачем для ліхтаря Lumen Ally. Lumen Ally зробить вас видимими у темний час доби або в умовах поганої видимості. Як і всі поясні ремені, Lumen Ally ремінь сітчастий, це дозволяє волозі випаровуватись й не зісковзує після фіксування по розміру. В цьому тримачі також можна помістити мобільний телефон, гелі, резервні батарейки або другі предмети першої необхідності. В кишені розташованій під ліхтар, можна розмістити додатковий акумулятор. Lumen Ally дозволить вам бігати швидко й впевнено, як вдень, й при цьому має при собі вподобані вами гідратаційні засоби.

Ліхтар в комплект не входить.Сумісні ліхтарі: Lumen 600 Сумісні поясні ремені: Plexus.

  • Країна виробникВ’єтнам
  • Країна реєстрації брендаСША
  • МатеріалПоліестер
  • Колірбордовий

Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова купити за вигідною ціною 2 048 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные сумки таких торгових марок, як наприклад: UltrAspire в електронному каталозі Терраспорт
Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Поясна сумка для бігу UltrAspire Plexus Waist Pack Burgundy бордова буде Вашим першим кроком. В « Спортивні сумки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка-рюкзак спортивна 2 в 1 Adidas Karate, L (CC051K-BLK-L) , Сумка-рюкзак спортивна 2 в 1 Adidas Karate, L (CC051K-BLK-L) і Сумка-рюкзак спортивна 2 в 1 Adidas Karate, L (CC051K-BLK-L) від знаменитих світових виробників 1325 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні сумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн