Пояс тренера Green Hill Vigor (BG-6021B)

КОД ТОВАРУ: 542049
  • Пояс тренера Green Hill Vigor (BG-6021B)
Пояс тренера Green Hill Vigor (BG-6021B)
Тренерський пояс Green Hill Vigor використовується у різних видах єдиноборств для постановки та відпрацювання ударів у область черевного пресу. Тренер одягає пояс, за бажанням також лапи або боксерські рукавички та здійснює роботу з бійцем. Боєць має можливість проводити сильні удари в область преса, нирок та печінки, при цьому тренер буде добре захищений від можливих ушкоджень.Виготовляється тренерський пояс Green Hill Vigor з міцної штучної шкіри. Наповнювачем є щільний підготовлений вторинно спінений поролон, орієнтовна товщина пояса становить 12 см. Захист черевного преса має застібку ззаду у вигляді щільної і надійної липучки, яка добре фіксується і запобігає ймовірності зміщуватись убік і розкриватись при сильних ударах.Тренерський пояс виготовляється в чорному кольорі в єдиному розмірі. Наявність липучки ззаду дозволить підігнати його під Ваші індивідуальні дані. По боках поясу знаходяться спеціальні круги, що позначають найбільш уразливі місця – нирки, печінка.Характеристики:Матеріал: штучна шкіра;Наповнювач: щільний підготовлений вторинно спінений поролон;Розмір: універсальний;Товщина: 12,5 см;Колір: чорнийВиробник: Green Hill.
Green Hill
КУПИТИ
ЦІНА:
6 199 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 828 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
Універсальний
АРТИКУЛ
BG-6021B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренерський пояс Green Hill Vigor використовується у різних видах єдиноборств для постановки та відпрацювання ударів у область черевного пресу. Тренер одягає пояс, за бажанням також лапи або боксерські рукавички та здійснює роботу з бійцем. Боєць має можливість проводити сильні удари в область преса, нирок та печінки, при цьому тренер буде добре захищений від можливих ушкоджень.

Виготовляється тренерський пояс Green Hill Vigor з міцної штучної шкіри. Наповнювачем є щільний підготовлений вторинно спінений поролон, орієнтовна товщина пояса становить 12 см. Захист черевного преса має застібку ззаду у вигляді щільної і надійної липучки, яка добре фіксується і запобігає ймовірності зміщуватись убік і розкриватись при сильних ударах.

Тренерський пояс виготовляється в чорному кольорі в єдиному розмірі. Наявність липучки ззаду дозволить підігнати його під Ваші індивідуальні дані. По боках поясу знаходяться спеціальні круги, що позначають найбільш уразливі місця – нирки, печінка.


Характеристики:

  • Матеріал: штучна шкіра;
  • Наповнювач: щільний підготовлений вторинно спінений поролон;
  • Розмір: універсальний;
  • Товщина: 12,5 см;
  • Колір: чорний

Виробник: Green Hill.


Пояс тренера Green Hill Vigor (BG-6021B) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 6 199 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Защита на корпус таких торгових марок, як наприклад: Green Hill в онлайн каталозі Терра Спорт
Пояс тренера Green Hill Vigor (BG-6021B)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс тренера Green Hill Vigor (BG-6021B)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист на корпус

Давно планували зайнятися фігурою? Пояс тренера Green Hill Vigor (BG-6021B) допоможе на шляху до мети. В « Захист на корпус » є все, що необхідно спортсмену. Захист на корпус обрадує Вас високою якістю. Защита корпуса RDX 10705 - S , Защита корпуса RDX 10705 - S і Защита корпуса RDX 10705 - S від топових світових брендів 771 Ви зможете побачити в нашій лінійці Захист на корпус . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Захист на корпус . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - як було 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн