Пояс спінінгіста Kibas Profi

КОД ТОВАРУ: 119091
  • Пояс спінінгіста Kibas Profi
Пояс спінінгіста Kibas Profi
Категорія: товари для риболовлі; Матеріал: тканина OXFORD; Колір зелений; Ширина: 75 см; Висота: 15 см. Особливості: Наявність ущільнюючих вставок; Засувка фастекс, яка регулюється; Надійні і міцні фіксатори; Якісні липучки і блискавки.
Kibas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
685 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Аксесуари для риболовлі
Рюкзаки та сумки
АРТИКУЛ
KS2221
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс спінінгіста Kibas Profi - корисна річ, яка буде в допомогу рибалці. Даний пояс необхідний для риболовлі на мілководді в забродку. Зручна у використанні сумка має різні кишені і відділення, що полегшить процес риболовлі. Зачепивши сумку спінінгіста собі на пояс, чоловік автоматично звільняє себе руки, щоб змінити приманку. Основний кишеню досить великий і може вмістити потрібні коробочки з приманками. З правого боку є фіксатор для вудилища. Оскільки кишені знімні ви самі можете укомплектувати свій пояс.


особливості:
- Наявність ущільнюючих вставок;
- Засувка фастекс, яка регулюється;
- Надійні і міцні фіксатори;
- Якісні липучки і блискавки.


Характеристики:
Категорія:
товари для риболовлі;
Матеріал: тканина OXFORD;
Колір: зелений;
Ширина: 75 см;
Висота: 15 см.


Виробник: Kibas (Україна)
Крім пояса Profi для спінінгістів, український бренд Kibas виробляє також інші важливі для риболовлі аксесуари. Компанія використовує виключно перевірені на зносостійкість і водонепроникні матеріали для виробництва товарів. З продукцією від Kibas ваша риболовля буде проходити ще більш комфортно.


Пояс спінінгіста Kibas Profi вибрати за доступною вартості 685 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Сумки для рыбалки таких брендів, як наприклад: Kibas в каталозі магазина Terrasport
Пояс спінінгіста Kibas Profi

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс спінінгіста Kibas Profi"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Пояс спінінгіста Kibas Profi - це Ваш перший крок. В « Сумки для риболовлі » є все, що знадобиться спортсмену. Сумки для риболовлі здивує Вас своєю оригінальністю. Сумка-чохол для спальника Kibas SL. Bag Large , Сумка-чохол для спальника Kibas SL. Bag Large і Сумка-чохол для спальника Kibas SL. Bag Large від кращих світових виробників 6587 Ви можете знайти в нашій категорії Сумки для риболовлі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Сумки для риболовлі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн