Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425)

КОД ТОВАРУ: 377758
  • Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425)
  • Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425) - Фото №2
  • Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425) - Фото №3
Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425)
Призначення: Пояс знизу НАВАНТАЖЕННЯ на спину во время Тренування з Додатковий обтяжень. Его конструкція дозволяє правильно розподіляті обраних Вагу по всьому тілу, захіщаючі тім самим поперек від спортивних травм. Оптимальний Розподіл ваги, що не только зведена до мінімуму ризики травматизму во время Тренування, но и поможет зміцніті м'язи преса и спини. Пояс необхідній для тих, хто захоплюється бодібілдінгом або паверліфтінг, CROSFITOM, и при будь-Якій фізічному навантаженні на спину. Опис: підійде як жінкам так и чоловікам. Система кріплення ременя и анатомічна форма цього аксесуари забезпечують міцну и комфортно підтрімку живота, спріяють правільній техніці підйому снарядів. Пояс обладнань Стальова роликові пряжки и застібкою на ліпучці для надійної фіксації. Опорні стійки Eva стабілізують попереку и м'язи живота. Чи не сковує Рухи во время вправо. Виготовлення з якісного, легкого, надійного нейлону. З внутрішньої Сторони мякий матеріал. Найшірша частина поясу 16см, вужчий 12см, липучка довжина 35см. Можна займатіся НЕ знімаючі пояс между підходамі. Технічні характеристики: Колір - Синій Матеріал - Неопрен Як правильно вібрато и купити атлетичний пояс. Щоби правильно вібрато атлетичний пояс, нужно звернути Рамус на Такі Параметри: # 1. материал Пояс может буті Виготовлення з натуральної кожи, різніх шкірзамінніків або синтетичне матеріалів. Важлівій фактор при віборі матеріалу - міцність на розрив. Найбільш довговічній и надійний в цьом плане шкіряний пояс. Для роботи з невелика вагою підійдуть и Синтетичні пояс на липучках. # 2. розмір Дуже добре пріміряті пояс при ПОКУПЦІ чи бодай зняти Мітки с помощью сантіметрової стрічки. Если в застебнутому стані пряжка поясу находится на Середніх відчинив фіксації, такий розмір буде ідеальнім. Згідно вага тела и об'єми могут змінюватіся І, можливо, придется підтягнуті чи послабіті ремінь на кілька поділок. # 3. застібка Це может буті традиційна пряжка, пряжка-карабін або липучка. Як уже позначають вищє, пояси з липучками підійдуть для помірної ваги. В других випадка краще вибрати звичайний пряжку чи карабін. Одні спортсмени вважають его більш зручне и надійнім, інші НЕ довіряють автоматичності застібкам. Кроме того, атлетичний пояс может буті додатково обладнань Ланцюг для обтяжень. Обхват талії 75-85 см. 80-92 см. 90-101 см. 99-108 см. 106-116 см. Розмір пояса XS SML XL
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
333 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 44 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
S, M, L, XL
Матеріал
Нейлон
АРТИКУЛ
PP_5425
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення: Пояс знизить навантаження на спину під час тренувань з додатковим обтяженням. Його конструкція дозволяє правильно розподіляти обрану вагу по всьому тілу, захищаючи тим самим поперек від спортивних травм. Оптимальний розподіл ваги, не тільки зведе до мінімуму ризик травматизму під час тренування, але і допоможе зміцнити м'язи преса і спини. Пояс потрібен для тих, хто захоплюється бодібілдінгом або пауерліфтингом, CROSFITOM, і при будь-якому фізичному навантаженні на спину.

Опис: Підійде як жінкам так і чоловікам. Система кріплення ременя і анатомічна форма цього аксесуара забезпечують міцну і комфортну підтримку живота, сприяють правильній техніці підйому снарядів. Пояс оснащений сталевий роликового пряжкою і застібкою на липучці для надійної фіксації. Опорні стійки Eva стабілізують поперек і м'язи живота. Чи не сковує рухи під час вправ. Виготовлений з якісного, легкого, надійного нейлону. З внутрішньої сторони м'який матеріал. Широка частина пояса 16см, вузька 12см, липучка довжина 35 см. Можна займатися не знімаючи пояс між підходами.

Як правильно вибрати і купити атлетичний пояс. Щоб правильно вибрати атлетичний пояс, потрібно звернути увагу на наступні параметри:

  • # 1 матеріал - Пояс може бути виготовлений з натуральної шкіри, різних кожзамінників або синтетичних матеріалів. Важливий фактор при виборі матеріалу - міцність на розрив. Найбільш довговічний і надійний в цьому плані шкіряний пояс. Для роботи з невеликою вагою підійдуть і синтетичні пояса на липучках.
  • # 2 розмір - Дуже добре приміряти пояс при покупці або хоча б зняти мітки за допомогою сантиметрової стрічки. Якщо в застебнутому стані пряжка пояса знаходиться на середніх отворах фіксації, такий розмір буде ідеальним. Згодом вага тіла і обсяги можуть змінюватися і, можливо, доведеться підтягти або послабити ремінь на кілька поділок.
  • # 3 застібка - Це може бути традиційна пряжка, пряжка-карабін або липучка. Як вже зазначалося вище, пояси з липучкою підійдуть для помірної тяжкості. В інших випадках краще вибрати звичайну пряжку або карабін. Одні спортсмени вважають більш зручним і надійним, інші не довіряють автоматичним застібкам. Крім того, атлетичний пояс може бути додатково оснащений ланцюгом для обтяжень.

Характеристики:

  • Розмір: S, M, L, XL
  • Гарантія: 14 днів
  • Габарити упаковки: 125 * 15 * 2
  • Матеріал: нейлон, пряжка - сталь;
  • Колір: Синій

Виробник: PowerPlay


Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425) купити за вигідною ціною 333 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Пояса для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: PowerPlay в онлайн каталозі Терра Спорт
Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425) Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425) - Фото №2 Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пояси для важкої атлетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Пояс важкоатлетичний PowerPlay 5425 (PP_5425) буде Вашим першим кроком. В « Пояси для важкої атлетики » є все, що необхідно спортсмену. Пояси для важкої атлетики здивує Вас своєю якістю. Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L , Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L і Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L від знаменитих світових виробників 844 Ви знайдете в нашому розділі Пояси для важкої атлетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Пояси для важкої атлетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн