Пояс для аквафитнеса Beco 96022 Variant синій

КОД ТОВАРУ: 140409
  • Пояс для аквафитнеса Beco 96022 Variant синій
Пояс для аквафитнеса Beco 96022 Variant синій
Максимальна вага: 100 кг. Кількість блоків: 3. Колір: синій. Матеріал блоків: спінений поліетилен. особливості:   Легкість конструкції. Зручна фіксація. Навчання плаванню і тренування. Надійні і довговічні матеріали.
Beco
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 358 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 181 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
96022
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс для аквафитнеса Beco 96022 Variant синій - модель, яка розроблена для дорослих. Пояс використовується в аквафітнесе і тренує витривалість, координацію і різні групи м'язів, з ним можна бігати або плавати. Пояс складається з трьох пластин, якими регулюється його плавучість. Модель зручно фіксується за допомогою кліпси за розміром і не віджимає шкіру. Пояс не злітає під час заняття, він легкий для транспортування і швидко сохне.

особливості:

·          Легкість конструкції;

·          Зручна фіксація;

·          Навчання плаванню і тренування;

·          Надійні і довговічні матеріали.

Характеристики:

  Максимальна вага: 100 кг;

  Кількість блоків: 3;

  Колір: синій;

  Матеріал блоків: спінений поліетилен.

Виробник: Beco (Німеччина).

Компанія з виробництва цих товарів давно вийшла на світовий рівень, і славиться своїм німецьким якістю. Вся продукція абсолютно безпечна як для дітей, так і для дорослих. Товари не тільки довговічні, але ще і зручні у використанні. Виробник чудово ілюструє німецька якість, яке повністю окупає вартість.


Пояс для аквафитнеса Beco 96022 Variant синій підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 358 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Товары для аквааэробики таких торгових марок, як наприклад: Beco в онлайн каталозі Терра Спорт
Пояс для аквафитнеса Beco 96022 Variant синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс для аквафитнеса Beco 96022 Variant синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для аквааеробіки

Давно планували зайнятися фігурою? Пояс для аквафитнеса Beco 96022 Variant синій допоможе на шляху до мети. В « Товари для аквааеробіки » є все, що необхідно спортсмену. Товари для аквааеробіки обрадує Вас високою якістю. Нарукавники для плавання Zoggs Roll Ups помаранчеві, 1-6 років (ZG-301204) , Нарукавники для плавання Zoggs Roll Ups помаранчеві, 1-6 років (ZG-301204) і Нарукавники для плавання Zoggs Roll Ups помаранчеві, 1-6 років (ZG-301204) від топових світових брендів 4442 Ви зможете побачити в нашій лінійці Товари для аквааеробіки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Товари для аквааеробіки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн