Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс

КОД ТОВАРУ: 72184
  • Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс
  • Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс - Фото №2
  • Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс - Фото №3
  • Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс - Фото №4
Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс
Особливості навігатора: портативний, оснащений 3,2 мегапіксельною фотокамерою, 4-х кратний цифровий zoom, водонепроникний, кольоровий сенсорний екран, відмінна якість зображення, наявність високочутливого приймача, наявність барометрического альтиметра, 3-х осьовий електронний компас, слот для карти пам'яті microSD ™ , додаток для перегляду зображень, підтримує файли GPX Geocaching.com, можливість перегляду знімків, прекрасно працює на суші і на воді, наявність високочутливого приймача, можливість оновлення прошивки, можливість додавання нових карт, автоматична побудова маршруту, режим "геокешинг", підтримка зовнішніх GPS ігор, наявність календаря мисливця / рибалки. Розміри: 5,8х11,4х3,5 см. Розмір дисплея: 3,8х6,3 см., Діагональ 7,6 см. Роздільна здатність дисплея: 240х400 пікселів. Тип дисплея: сенсорний TFT. Вага з батарейками: 192, 7 м Тип батареї: 2 АА NiMH батарейки. Термін роботи батареї: 16 годин. Вбудована пам'ять: 850 МБ. Тип карти пам'яті: microSD card (не включена в комплект). Кількість шляхових точок: 2000. Маршрути: 200. Запис треків: 10 000 точок, 200 треків. Зв'язок з комп'ютером: USB і NMEA 0183. Ця модель навігатора пропонується в двох варіантах: з завантаженою спочатку Картою України НавЛюкс (+ кріплення на ремінь) і без неї.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
10 905 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1456 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Портативні
Діагональ екрану
До 4 "
Тип
GPS навігатори
АРТИКУЛ
010-00697-10
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 портативний навігатор наступного покоління, що включає в себе міцний сенсорний екран, вбудовану базову карту з затіненим рельєфом, високочутливий приймач і багато іншого. Навігатор оснащений міцним кольоровим сенсорним дисплеєм з діагоналлю 7, 6 см, що гарантує відмінну якість зображення навіть при сонячному світлі. Зручний інтерфейс користувача дозволяє більше часу насолоджуватися відпочинком і менше часу проводити в пошуках інформації. Міцний і водонепроникний навігатор не боїться ударів, пилу, бруду, сирості і води.
Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 включає в себе вбудований електронний 3х-осьовий компас, який видає інформацію про азимут навіть в тому випадку, якщо ви і без листя. Барометричний альтиметр фіксує зміни тиску для точного визначення висоти. Також пристрій може використовувати альтиметр для створення графіків тиску залежно від часу для спостереження за погодою. Використовуючи додаткові карти пам'яті microSD із записаною на них картографією, ви можете підготувати Ваш навігатор до подорожей по суші і по воді. Якщо ви вставите в пристрій карту пам'яті MapSource® з докладними картами доріг, то Oregon складе для Вас маршрут і направить Вас до пункту призначення від повороту до повороту.

Особливості навігатора:
- портативний;
- водонепроникний;
- кольоровий сенсорний екран;
- відмінна якість зображення;
- наявність високочутливого приймача;
- наявність барометрического альтиметра;
- 3-х осьовий електронний компас;
- слот для карти пам'яті microSD ™;
- додаток для перегляду зображень;
- підтримує файли GPX Geocaching.com;
- можливість додавання нових карт;
- автоматична побудова маршруту;
- режим "геокешинг";
- підтримка зовнішніх GPS ігор;
- наявність календаря мисливця / рибалки;
- інформація про схід і захід Сонця і фази Місяця;
- таблиця Припливів / Відливів;
- підрахунок площі;
- самостійна установка точок POI;
- передача даних між аналогічними приладами.

Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 - для подорожей і відкриттів!

Характеристики:
Розміри:
5,8х11,4х3,5 см.
Розмір дисплея: 3,8х6,3 см., Діагональ 7,6 см.
Роздільна здатність дисплея: 240х400 пікселів.
Тип дисплея: сенсорний TFT.
Вага з батарейками: 192, 7 м
Тип батареї: 2 АА NiMH батарейки.
Термін роботи батареї: 16 годин.
Вбудована пам'ять: 850 МБ.
Тип карти пам'яті: microSD card (не включена в комплект).
Кількість шляхових точок: 2000.
Маршрути: 200.
Запис треків: 10 000 точок, 200 треків.
Зв'язок з комп'ютером: USB і NMEA 0183.

Комлпект: без карти НавЛюкс.

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс купити по які завищеною вартістю 10 905 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Эхолоты, карты, датчики, GPS таких брендів, як наприклад: Garmin в каталозі Терра Спорт
Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс - Фото №2 Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс - Фото №3 Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550 без карти НавЛюкс буде Вашим першим кроком. В « Ехолоти, карти, датчики, GPS » знайдеться все, що Вам знадобиться. Ехолоти, карти, датчики, GPS здивує Вас своєю якістю. Відеоудочка (підводна камера) Ranger Underwater Fishing Camera , Відеоудочка (підводна камера) Ranger Underwater Fishing Camera і Відеоудочка (підводна камера) Ranger Underwater Fishing Camera від знаменитих світових виробників 3947 Ви зможете побачити в нашій категорії Ехолоти, карти, датчики, GPS . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Ехолоти, карти, датчики, GPS . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн