Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10

КОД ТОВАРУ: 72180
  • Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10
  • Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 - Фото №2
  • Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 - Фото №3
  • Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 - Фото №4
Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10
Особливості навігатора: поліпшена модель, малогабаритний, зручна конструкція, оновлений призначений для користувача інтерфейс, наявність високочутливого приймача, добавлена базова карта світу, геокешинг без паперових записів, підтримка аксесуарів, можливість оновлення прошивки, високочутливий процесор, технологія WAAS, покращений монохромний дисплей, водонепроникний, міцний, GPS зберігає і відображає основну інформацію: місце, складність, підказки й описи. Наявність календаря мисливця / рибалки, наявність USB-кабелю, керівництво користувача російською. Можливість обчислення області. Об'єкти європейської бази даних POIs. Сумісність з онлайн-спільнотою Garmin Connect ™ Приймає сигнали з супутників GPS і ГЛОНАСС (Glonass). Прилад русифікований. Розміри: 5,4x10,3x3,3 см. Розмір дисплея: 3,6х5,6 см. Роздільна здатність дисплея: 128х160 пікселів. Тип дисплея: монохромний. Вага з батарейками: 141,7 грам. Батарея: 2АА батарейки (не входять в комплект). Час роботи: 25 годин. Кількість шляхових точок: 1000. Маршрути: 50. Запис треків: 10 000 точок / 100 треків.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 004 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 535 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Портативні
Діагональ екрану
До 4 "
Тип
GPS навігатори
АРТИКУЛ
010-00970-00
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 оснащений високочутливим процесором. Здатний протягом короткого часу і з великою точністю визначити ваше місце розташування. Підтримує прийом сигналу з супутників, навіть в самих густих лісах, глибоких ярах або біля висотних будівель. Навігатор обладнаний поліпшеним монохромним дисплеєм, яким зручно користуватися при будь-яких умовах освітленості. Він повністю водонепроникний (IPX7), випадкове занурення в воду не порушує його роботу. Навігатор невразливий для пилу, бруду, вологості і води.
Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 підтримує GPX-файли геокешинга, так що можна завантажити тайники і опис безпосередньо в пристрій. GPS зберігає і відображає основну інформацію включаючи місце, складність, підказки й описи, що робить його незамінним помічником у ваших пригоди. Відмовляючись від паперових записів, ви не тільки допомагаєте зберегти природу, а й підвищуєте ефективність геокешинга. Портативні навігатори нової серії eTrex - це перші GPS-приймачі для загального споживання, які можуть одночасно приймати сигнали з супутників GPS і ГЛОНАСС. Глонасс - це розроблена Російською Федерацією система, введена в експлуатацію у 2012 році.


особливості:
- поліпшена модель;
- малогабаритний;
- зручна конструкція;
- оновлений призначений для користувача інтерфейс;
- наявність високочутливого приймача;
- додана базова карта світу;
- геокешинг без паперових записів;
- підтримка аксесуарів;
- можливість оновлення прошивки;
- високочутливий процесор;
- технологія WAAS;
- покращений монохромний дисплей;
- водонепроникний;
- міцний;
- GPS зберігає і відображає основну інформацію: місце, складність, підказки та описи;
- наявність календаря мисливця / рибалки;
- наявність USB-кабелю;
- керівництво користувача російською;
- можливість обчислення області;
- об'єкти європейської бази даних POIs;
- сумісність з онлайн-спільнотою Garmin Connect ™;
- приймає сигнали з супутників GPS і ГЛОНАСС (Glonass).
- прилад русифікований.


Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 - подорожуйте по всьому світу!

Характеристики:
Розміри: 5,4x10,3x3,3 см.
Розмір дисплея: 3,6х5,6 см.
Роздільна здатність дисплея: 128х160 пікселів.
Тип дисплея: монохромний.
Вага з батарейками: 141,7 грам.
Батарея: 2АА батарейки (не входять в комплект).
Час роботи: 25 годин.
Кількість шляхових точок 1000.
Маршрути: 50.
Запис треків: 10 000 точок / 100 треків.


Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 купити за вигідною ціною 4 004 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Эхолоты, карты, датчики, GPS таких виробників, як наприклад: Garmin в магазині terrasport.ua
Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 - Фото №2 Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 - Фото №3 Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Портативний GPS навігатор Garmin eTrex 10 буде Вашим першим кроком. В « Ехолоти, карти, датчики, GPS » є все, що необхідно спортсмену. Ехолоти, карти, датчики, GPS здивує Вас своєю якістю. Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс , Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс і Портативний GPS навігатор Garmin Oregon 550T без карти НавЛюкс від знаменитих світових виробників 3947 Ви знайдете в нашому розділі Ехолоти, карти, датчики, GPS . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Ехолоти, карти, датчики, GPS . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн