Половник складаний Nordway

КОД ТОВАРУ: 83993
  • Половник складаний Nordway
Половник складаний Nordway
Матеріал: 100% нержавіюча сталь. Діаметр ополоника: 8,5 см. Довжина ручки в розкладеному вигляді: 21 см. Довжина ручки в складеному вигляді: 13,5 см.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
189 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Різне
Тип
Ковші, миски
АРТИКУЛ
N26113
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Nordway представляє відмінний складаний ополоник, зроблений з нержавіючої сталі. Даний ополоник - ідеальна річ для будь-якого походу, так як він володіє складною конструкцією і тому не стане обтяжуючої річчю в вашому рюкзаку. Половник виготовлений з нержавіючої сталі, так що будьте впевнені в його міцності.

Особливості набору:
- довжина ручки - 21 см;
- складена ручка має довжину 13,5 см;
- нержавіюча сталь.

Половник складаний Nordway - все під рукою!

Характеристики:
Матеріал: 100% нержавіюча сталь.
Діаметр ополоника: 8,5 см.
Довжина ручки в розкладеному вигляді: 21 см.
Довжина ручки в складеному вигляді: 13,5 см.

Виробник: Nordway (Норвегія).
У 1991 році в Норвегії три любителя активного відпочинку створили компанію Nordway. Сьогодні, ставши однією з лідерів в своєму сегменті, компанія Nordway створює зручну і функціональну продукцію. Nordway виготовляє свою продукцію за найсучаснішими технологіями, яка проходить жорстке тестування. Спортивний асортимент бренду Nordway відрізняється не тільки відмінною якістю, але і незвичайним модним дизайном. Серед товарів компанії: лижі, ковзани, велосипеди, намети та інші, - створені для всієї родини.


Половник складаний Nordway купити по реально виправданою вартості 189 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Столовые приборы для кемпинга таких брендів, як наприклад: Nordway в інтернет каталозі Терраспорт
Половник складаний Nordway

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Половник складаний Nordway"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Столові прибори для кемпінгу

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Половник складаний Nordway допоможе досягти мети. В « Столові прибори для кемпінгу » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Столові прибори для кемпінгу порадує Вас високою якістю. Набор стальных стаканов Klean Kanteen Pint Cup (4 шт), 473 мл (1005869) , Набор стальных стаканов Klean Kanteen Pint Cup (4 шт), 473 мл (1005869) і Набор стальных стаканов Klean Kanteen Pint Cup (4 шт), 473 мл (1005869) від кращих світових брендів 6292 Ви побачите в нашій категорії Столові прибори для кемпінгу . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Столові прибори для кемпінгу . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн