Пол для намету Terra Incognita Footprint Minima 3

КОД ТОВАРУ: 83185
  • Пол для намету Terra Incognita Footprint Minima 3
Пол для намету Terra Incognita Footprint Minima 3
Конструкція: двошарові. Призначення: універсальні. Наявність тамбура: є. Форма: півсфера. Вага: 320 г. Матеріал: 185T Поліестер Rip Stop 1500 мм.
Terra Incognita
КУПИТИ
ЦІНА:
1 000 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 134 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4823081502616
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Terra Incognita Footprint Minima 3 - це якісний підлогу для палатки, виготовлений з поліестеру. Особливістю даного статі є те, що він створений трохи менше, ніж дно самої намети. Це зроблено навмисне, так як такий метод не дає воді затікати з зовнішнього тенту під намет.

Даний підлогу Terra Incognita можна експлуатувати в якості захисту дна від гострих предметів, в якості окремого самостійного статі (без внутрішнього намету), а також в якості тенту.

Особливості статі:

- зносостійкий;

- двошаровий конструкція;

- наявність тамбура.

Пол для намету Terra Incognita Footprint Minima 3 - візьми комфорт з собою!

Характеристики:

Конструкція: двошарові;

Призначення: універсальні;

Наявність тамбура: є;

Форма: півсфера;

Вага: 320 г;

Матеріал: 185T Поліестер Rip Stop 1500 мм.

Виробник: Terra Incognita (Україна).

Terra Incognita - компанія з виробництва обладнання для туристів, яка була створена в Україні в 1992 році. Спочатку компанія випустила різні моделі рюкзаків, після чого асортимент поповнився і іншими туристичними приладдям: термобельyoм, тентами, чохлами, наметами та іншими. З розширенням виробництва компанії довелося перемістити свої приміщення з України в Китай. Тому продукція Terra Incognita - це і відмінна якість, і низькі ціни. Компанія максимально намагається догодити любителям активного відпочинку, тому щороку вдосконалює свою продукцію.


Пол для намету Terra Incognita Footprint Minima 3 купити за вигідною ціною 1 000 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для палаток и тентов таких торгових марок, як наприклад: Terra Incognita в інтернет-магазині Терраспорт
Пол для намету Terra Incognita Footprint Minima 3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пол для намету Terra Incognita Footprint Minima 3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для наметів і тентів

Давно мрієте зайнятися спортом? Пол для намету Terra Incognita Footprint Minima 3 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для наметів і тентів » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для наметів і тентів здивує Вас своєю якістю. Колышки High Peak Steel V-Peg 18 см 6 шт. Silver (42205) , Колышки High Peak Steel V-Peg 18 см 6 шт. Silver (42205) і Колышки High Peak Steel V-Peg 18 см 6 шт. Silver (42205) від знаменитих світових виробників 4407 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для наметів і тентів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для наметів і тентів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн