Подушка надувна Sol SLI-012

КОД ТОВАРУ: 84031
  • Подушка надувна Sol SLI-012
Подушка надувна Sol SLI-012
Подушка надувна Sol SLI-012 - відмінна заміна натуральної подушці відпочинку. Зроблена з легкого полівінілхлориду, подушка прекрасно замінить вам такий потрібний елемент відпочинку. Її можна використовувати вдома: для щоденного користування - в якості ще одного предмета меблів, на дачі, терасі або біля озера, завдяки його стійкості і компактності.
Sol
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
185 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип 
Подушки
АРТИКУЛ
SLI-012
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Подушка надувна Sol SLI-012 - відмінна заміна натуральної подушці на відпочинку. Зроблена з легкого полівінілхлориду, подушка прекрасно замінить вам такий потрібний елемент відпочинку. Її можна використовувати вдома: для щоденного користування - в якості ще одного предмета меблів, на дачі, терасі або біля озера, завдяки його стійкості і компактності.


Особливості товару:
- подушка зроблена з міцного, але легкого полівініхлоріда;

- займає мало місця - одна з переваг у порівнянні зі звичайною подушкою;
- спеціальний пластиковий клапан забезпечить легке надування.


Подушка надувна Sol SLI-012 - відмінний вибір надувних меблів!

Характеристики:
 
Тип: надувна;
М
атеріал: полівініхлоріда (0,51мм);
Р азмер: 45х28х13 см;
  Клапан (матеріал): пластик;
  Тип покриття: велюровое;
  Колір: синій;
Чохол: в наявності.

Виробник: Sol (Китай).

Про виробника: Товари Sol - це недорогі, але цілком заслуговують на увагу намети і спорядження для туризму. Продукція компанії Sol сподобається тим, хто любить платити тільки за те, що отримує, і не переплачувати за іменитий бренд і чиюсь рекламу. Насолоджуйтесь якісними товарами для туризму та економте!


Подушка надувна Sol SLI-012 вибрати за доступною вартості 185 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Надувные подушки таких брендів, як наприклад: Sol в каталозі магазина Terrasport
Подушка надувна Sol SLI-012

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка надувна Sol SLI-012"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Надувні подушки

Давно хотіли зайнятися спортом? Подушка надувна Sol SLI-012 - це Ваш перший крок. В « Надувні подушки » є все, що знадобиться спортсмену. Надувні подушки здивує Вас своєю оригінальністю. Подушка-підголовник надувна дитяча Intex 68678-G (30х28х8 см) зелена , Подушка-підголовник надувна дитяча Intex 68678-G (30х28х8 см) зелена і Подушка-підголовник надувна дитяча Intex 68678-G (30х28х8 см) зелена від кращих світових виробників 2946 Ви можете знайти в нашій категорії Надувні подушки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Надувні подушки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн