Подушка масажна Beurer MG 140

КОД ТОВАРУ: 78034
  • Подушка масажна Beurer MG 140
Подушка масажна Beurer MG 140
Особливості подушки: масажна, використовується для масажу шиацу, розслабляючий інтенсивний масаж, парне обертання масажних головок, використовується для масажу всього тіла, знімний чохол придатний для прання. Потужність 15 Вт. Розміри: 39х36х10 см. Вага: 1,7 кг. Напруга на блоці живлення: вхід: 230 В / AC / 50 Гц; вихід: 12 В DC / 12 В / 1,2 A.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 959 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 395 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MG 140
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Масажна подушка Beurer MG 140 створена для самостійного ефективного масажу тіла. Масаж може надавати розслаблюючу або стимулюючу дію і часто застосовується для лікування защемлення м'язів, болю і втоми. Прилад з універсальної клиноподібної формою забезпечує енергійний, інтенсивний глибокий масаж шиї, спини, рук, ніг. Він може також використовуватися для цілющого масажу ступень.
Масажна подушка Beurer MG 140 завдяки зручним розмірам і невеликій вазі легко транспортується. Подушка дуже легко управляється, але важливо дотримуватися правил поводження з електричними приладами. Не можна використовувати цю подушку дітям молодше 15 років, при пухлинах, опіках або травмах, при варикозному розширенні вен, в області обличчя, очей і т.д. Детальна інструкція додається.

Особливості подушки:
- масажна;
- використовується для масажу шиацу;
- розслабляючий інтенсивний масаж;
- парне обертання масажних головок;
- використовується для масажу всього тіла;
- знімний чохол придатний для прання.


Масажна подушка Beurer MG 140 - допоможе розслабитися в кінці робочого дня!

Характеристики:
Потужність: 15 Вт.
Розміри: 39х36х10 см.
Вага: 1,7 кг.
Напруга на блоці живлення:
Вхід:
230 В / AC / 50 Гц.
Вихід: 12 В DC / 12 В / 1,2 A.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Подушка масажна Beurer MG 140 купити по які завищеною вартістю 2 959 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Массажеры для шеи таких брендів, як наприклад: Beurer в каталозі Терра Спорт
Подушка масажна Beurer MG 140

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Подушка масажна Beurer MG 140"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Масажери для шиї

Давно планували зайнятися фігурою? Подушка масажна Beurer MG 140 буде Вашим першим кроком. В « Масажери для шиї » знайдеться все, що Вам знадобиться. Масажери для шиї здивує Вас своєю якістю. Подушка масажна Sanative SNSL-D13 , Подушка масажна Sanative SNSL-D13 і Подушка масажна Sanative SNSL-D13 від знаменитих світових виробників 6986 Ви зможете побачити в нашій категорії Масажери для шиї . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Масажери для шиї . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн